Ankaralı Turgut’tan Mahsun Kırmızıgül’e Tepki

Ankara Oyun Havaları Müziğinin öncüsü sevilen isim Ankaralı Turgut, Mahsun Kırmızıgül’ün, Haluk Levent ile internetteki Yazışmalarına tepki gösterip, 'Ankaralı sanatçıları aşağılayıp Prim yapma' dedi…

Ankaralı Turgut’tan Mahsun Kırmızıgül’e Tepki
Ankaralı Turgut’tan Mahsun Kırmızıgül’e Tepki Magazincir

Mahsun Kırmızıgül’ün Twitter üzerinden, Haluk Levent ile yaptığı yazışma Ankaralı Turgut’u kızdırdı. Bayram sebebi ile gençlik fotoğraflarını yayınlayıp yazışmada bulunan iki sanatçıdan Kırmızıgül’ün, “Sen o yıllarda karizmaydın. Bir de bana bak, Ankara Havaları okuyan kardeşlerime benziyom” açıkması Ankara Oyun Havaları Okuyan sanatçıları üzdü.

Ankaralı birçok sanatçı dijital ortamda Mahsun Kırmızıgül’e seslenip, bu davranışının hoş olmadığını söylerken, en büyük tepki, Ankaralı Turgut’tan geldi. “Mahsun Kırmızıgül, bu açıklaması ile gündem mi yapmaya çalışıyo anlamadım. Ne gerek vardı bu sözlere. Gündem yapmak istiyorsan, işlerinden, izlenilmeyen filminden bahset kardeşim “ diyen sanatçı, Kırmızıgül’ün bu açıklama ile Ankaralı sanatçıları aşağılamaya çalıştığını söyledi.

“Ne demek, ( Sen karizmaydın, birde bana bak Ankara Havaları okuyan kardeşlerime benziyom) demek. Kardeşim o yıllarda gündemde Ankaralı hiçbir sanatçı yoktu, bir tek ben vardım. Bu laf bana mı? Onlarda olan karizma bende de var. O bizden önce ekrana çıktı ve meşhur oldu. O yıllarda herkes beni Mahsun’a benzetirdi. Ben de, herkes kendine benzer diye konuşur, hiç gocunmazdım halimden.” Diye açıklamada bulunup Mahsun Kırmızıgül’e tepki gösteren sanatçı sözlerine şöyle devam etti:

“Sorun bıyıksa zamanında keseydi kardeşim, geyik olsun diye konuşurken Ankaralı sanatçıları aşağılamanın anlamı yok. Mahsun Kırmızıgül, koskoca bir camiaya özür borçlu. Gündem istiyorsa Ankara’ya gelsin, Ankaralı sanatçılar O’na gerçek bir gündem yaratır. Geçmişini beğenme melik ve bununla birilerini aşağılamak Mahsun’a yakışmadı.”

ankaralı turgut mahsun kırmızıgül haluk levent twitter haber magazin son dakika gündem etkinlik
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Doğukan Oltulu, Hayatımda Çok Önemli Yeri Olan Birine Şarkı Yazdım
Doğukan Oltulu, Hayatımda Çok Önemli Yeri Olan Birine Şarkı Yazdım
İsmail Yk 'Asıl Bomba Yeni Albümde'..!
İsmail Yk 'Asıl Bomba Yeni Albümde'..!