İsmail Yk 'Asıl Bomba Yeni Albümde'..!

Magazincir.com ailesi olarak, İsmail Yk. ile en merak edilenleri konuştuk. Özel röportajımız haberin devamında…

İsmail Yk 'Asıl Bomba Yeni Albümde'..!
İsmail Yk 'Asıl Bomba Yeni Albümde'..! Magazincir

Öncelikle biraz kendinden bahseder misin? Hayatını bir kaç kelimeyle tarif etmen gerekirse nasıl ederdin? Mutlu, tatminkâr, eğlenceli, vs.
Müzisyen bir ailenin en küçüğü olarak Almanya`da doğdum. Hayatımda çok mutluyum çünkü sağlığım yerinde. Annem, babam sağlıklı şekilde hala hayattalar. Ayrıca benimle duygularımı paylaşan dinleyicelerim ve sevenlerim var. Hayatımın farklı bir yönünü tarif etmem gerekirse ticaret hayatında da cesaretli olduğumu söyleyebilirim. Bunun böyle olması tatminkârlığımın üst derecede olmasından kaynaklanıyor olabilir ?? O

Hiç kimsenin göremediği veya bilmediği, bu zamana kadar hiç bahsetmediğin bir özelliğin var mı?
Kesinlikle var. Çok özel ve mutlaka gizli kalması gereken şeyler olduğu için anlatmamışımdır. Ama birçok özelliğimi de yeri geldiğinde anlatmışımdır.

En son çıkardığın “80 80 160” şarkının, gerçek anlamda istenilen başarıya ulaştığını düşünüyor musun?
Aslında “80 80 160” şarkısını gelecek albümde çıkarmayı düşünüyordum. Fakat albüm çalşmaları uzun bir zaman alacağı için hayranlarımı da fazla bekletmemek için “80 80 160” ı single olarak çıkardık. Çıkarırken de asıl bomba yeni albümle gelecek gibi bir düşüncemiz olduğu için, “80 80 160” şarkısı şu an tahmin ettiklerimizin daha ilerisinde olan bir başarı oldu. Fazla bir reklam yapmadan çok kısa bir zaman içerisinde 20 milyonun üstünde izlenmesi bizim için biraz sürpriz oldu. Bu arada gelecek albümde daha adrenalin şarkıların bulunduğunu da belirtebilirim.

Merak edilen, hatta sokak röportajı sorumuzda da ele aldığımız bir konuyu, sizinle paylaşıp bir cevap almak isteriz. “Bombabomba.com” adlı parçanızda “90 60 90” rakamlarına yer verdin. Şimdi ise “80 80 160” rakamları parçan da yer alıyor. Merak edilen konu ise, bundan sonra ki parçan da hangi rakamları kullanmayı düşünüyorsun.  
Hahahaha “90 60 90“ şarkısından dolayı bazıları “80 80 160” ı göğüs, bel ve kalça ölçüsü sanıyor. Bir daha ki şarkım 5! = 120 olabilir.

Müziğe olan bağlılığını biliyoruz fakat şarkı söylemekten sıkılsaydın müziğin yerini ne alırdı?
Şarkı söylemekten sıkılmanın hayalini tahmin edemediğim için, yerine değer biçebileceğim başka bir şey gelmiyor şu an aklıma.

Güne başlarken tüm gününü göze alırsak olmazsa olmazların nelerdir?
Bahçemi çok seviyorum. Oldukça büyük ve yeşilliktir. O kadar seviyorum ki,  seyahate çıktığım zamanlar bile özlüyorum bahçemi.

Dünyada ya da Türkiye de idol olarak gördüğün bir sanatçı var mı?
Türkiye`de müzisyenliğine hayran olduğum Orhan Gencebay`dır. İbrahim Tatlıses`i çok dinlerim. Yabancılardan da en çok olumsuz eleştirilen ve beklenmedik bir anda hayatını kaybeden Michael Jackson`i dinlerim.

Bu kadar tanınmıyor iken ki 24 saatin ile şuan ki 24 saatini karşılaştırır mısın?
Tanınmak aslında hayatımı pek etkilemedi. Eskiden de saatlerce müzik yapardım, şimdi de öyle. Arkadaşlarıma zaman ayırırdım, eskisi kadar sık sık olmasa da hala zaman ayırırım. Sadece günlük hayatınızda hareketinize, konuşmanıza, duruşunuza yani birçok şeyinize dikkat etmeniz gerekiyor.

Müzik dışında bir zamanlar oyunculuğunun yanı sıra, sabah programı da sunduğunu biliyoruz. Peki, bahsetmek istediğin bu tarz bir projen veya çalışmaların var mı?
Sabah programı mübarek Ramazan ayına yönelik bir programdı. Hayırlı bir zamanda güzel bir zaman geçirdik. Fakat ileride olursa bir akşam programı olabilir mi bilemem. Ama açıkçası onu da pek düşünmüyorum. Eğer olacaksa da çok farklı bir konsept olması lazım.

Son olarak sevenlerine neler söylemek istersin?
İlk albümümden beri hala yanımda olan, konserlerimde de yanlız bırakmayan sevenlerime teşekkür ederim. Gelemeyip de inşallah bir gün geliriz diyen sevenlerimle de en yakın zamanda görüşmek dileğimle.

Bu röportajla sevenlerime ulaşabilmem için bana köprü olan  Magazincir.com` a çok teşekkür ediyor ve başarılarınızın devamını diliyorum.

Röportaj : Uğur Kelleyan

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Doğukan Oltulu, Hayatımda Çok Önemli Yeri Olan Birine Şarkı Yazdım
Doğukan Oltulu, Hayatımda Çok Önemli Yeri Olan Birine Şarkı Yazdım
İsmail Yk 'Asıl Bomba Yeni Albümde'..!
İsmail Yk 'Asıl Bomba Yeni Albümde'..!