Kuruçeşme Açıkhava'da Beşinci Kez Serdar Ortaç Coşkusu

Türk pop müziğin yıldız ismi Serdar Ortaç, Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’nde geleneği bozmadı, Boğaz’ın muhteşem atmosferinde hitleriyle 5'inci kez mekanı hınca hınç doldurdu.

Kuruçeşme Açıkhava'da Beşinci Kez Serdar Ortaç Coşkusu
Kuruçeşme Açıkhava'da Beşinci Kez Serdar Ortaç Coşkusu Magazincir

Kuruçeşme Açıkhava'da bir kez daha 'Serdar Ortaç' diyen binlerce müziksever, yaz akşamında ünlü popçuyla eşsiz bir geceyi geride bıraktı. İstanbul Boğazı’nın muhteşem manzarasıyla birleşen konser, müzikseverlere unutulmaz anlar yaşattı.

ŞARKILARI BOĞAZ'DA YANKILANDI

Binlerce kişinin alkışları eşliğinde sahneye çıkan Serdar Ortaç, "1994 yılı Karabiberim'den günümüze kadar olan tüm şarkılarımı bu konsere sığdıracağım" sözlerinin ardından coşkuyu doruklara çıkardı.

‘Canıma Minnet’, ‘Ben Adam Olmam’, ‘Dansöz’ gibi hareketli parçalarıyla müzikseverleri yerinde oturtmayan ünlü popçu; ‘Bilsem Ki’, Haber Gelmiyor Yardan’, gibi slow şarkılarıyla da Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’nde romantizm rüzgarları estirdi. Ünlü sanatçıyı bu özel gecede yalnız bırakmayan annesi ve yeğenleri, Ortaç’ı en önden izleyerek şarkılara eşlik etti.

MUHTEŞEM FİNAL

Muhteşem konserin finalinde ‘Delalım’, ‘Bir Taş Attım Pencereye’ gibi oyun havalarını seslendiren ünlü sanatçı, eğlenceyi ikiye katladı. Paraf Kuruçeşme Açıkhava’yı dolduran müzikseverlerin halay çekerek Serdar Ortaç’a ve dansçılarına eşlik etmesi renkli görüntülere sahne oldu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Doğukan Oltulu, Hayatımda Çok Önemli Yeri Olan Birine Şarkı Yazdım
Doğukan Oltulu, Hayatımda Çok Önemli Yeri Olan Birine Şarkı Yazdım
İsmail Yk 'Asıl Bomba Yeni Albümde'..!
İsmail Yk 'Asıl Bomba Yeni Albümde'..!