Doruk Barlas, Yeni Şarkısı Aşk İle Geliyor

Şarkıcı Doruk Barlas yeni şarkısı AŞK ile müzik severler ile buluşmaya hazırlanıyor...

Doruk Barlas, Yeni Şarkısı Aşk İle Geliyor
Doruk Barlas, Yeni Şarkısı Aşk İle Geliyor Magazincir

Tüm müzik platformlarında yerini alacak olan AŞK adlı single çalışması çok yakında sizlerle.

Doruk Barlas, sözü ve müziği kendisine, düzenlemesi ise Utku Çılgın'a ait olan "Aşk" şarkısı ile yaza damgasını vurmaya hazırlanıyor.

Doruk Barlas Kimdir?

Doruk Barlas, müzisyen, şarkıcı, söz yazarı ve bestecidir. Aslen Malatya’lı olup, doğma büyüme ise İstanbul’ludur.

Çok küçük yaşlarda insan ilişkilerine olan ilgisi ve bağı onu kuaförlük mesleğine yönlendirmiştir. İlk olarak mesleğe atıldığı dönemde, kuaför salonunda çıraklık yapmaya başlamıştır. Mesleğin temel becerilerini kısa süre içinde öğrenmiş, ancak tutkusunun kuaförlük ile sınırlı olamayacağına karar vermiştir. Ardından eğitimini ve kendisini geliştirmek için farklı kurslara katılmış ve sürekli olarak kendisini yenilemiştir.

Müzik Kariyeri

Yakışıklı isim, müzik dünyasına çok küçük yaşlardan itibaren ilgi duymuştur. Kararını verir vermez müzik dünyasına giriş yapan Barlas’ın, Akrep burcu olması da müziğe olan ilgisi ile bağlantılı olabilir düşüncesi hakimdir. Akrep burcu olan insanlar genellikle yoğun duygusal ve tutkulu kişiliklere sahiptir.

Müziği sevmek, duygusal bir bağ kurmak ve duygularını ifade etmek için güçlü bir yöntem olabilir. Akrepler, müziğin derinliklerine inmekten ve şarkıların içindeki duygusal katmanları keşfetmekten hoşlanabilirler. Şarkı söylemek onlar için bir tutku haline gelmiştir.

Müziğin insanlara duygusal bir bağlantı kurma gücüne olan inancı onu müzik kariyeri hedeflemeye teşvik etmiştir. Şarkılarını insanlarla paylaşmak ve onların hayatlarına bir şekilde dokunmak istediğini belirten başarılı sanatçı, müzik kariyerine devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Doğukan Oltulu, Hayatımda Çok Önemli Yeri Olan Birine Şarkı Yazdım
Doğukan Oltulu, Hayatımda Çok Önemli Yeri Olan Birine Şarkı Yazdım
İsmail Yk 'Asıl Bomba Yeni Albümde'..!
İsmail Yk 'Asıl Bomba Yeni Albümde'..!