Küçükçekmece Gençlik Festivali'ne 50 Bin Kişi Katıldı

Küçükçekmece Belediyesi'nin bu sene 2.sini düzenlediği Gençlik Festivaline yoğun ilgi oldu...

Küçükçekmece Gençlik Festivali'ne 50 Bin Kişi Katıldı
Küçükçekmece Gençlik Festivali'ne 50 Bin Kişi Katıldı Magazincir
Haberin videosu için tıklayın!

Küçükçekmece Belediyesi’nin sömestir tatili dolayısıyla düzenlediği Gençlik Festivali’nde 3 günde 7 konser gerçekleştirildi.

Festivalin son gününde rap şarkıcısı Sefo sahne aldı. Sefo'nun katıldığı gün yaşanan yoğunluktan bir çok kişi de dışarıda kaldı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, 3 gün süren festivale 50 bine yakın genç katıldı. 

Festivalde 3 gün boyunca Sefo’nun yanı sıra Manga, Köfn, Ceylan Ertem, Nil Karaibrahimgil, Sena Şener, Dengi Dengine gibi müzik dünyasının birbirinden ünlü isimleri ve grupları sahne aldı.

BAŞKAN KEMAL ÇEBİ’DEN GENÇLERE 19 MAYIS’TA GENÇLİK ŞÖLENİ SÖZÜ

Festivale katılan Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, “Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük gösteri merkezini tıka basa doldurduğunuz için hepinizi sevgiyle kucaklıyorum. Sizlerin çok daha iyisine layık olduğunu biliyorum. Sizler geleceğimizsiniz. Bu festivalin öznesi sizlersiniz. Benim sizlerden ricam, hayallerinizden ve yaşamdan beklentilerinizden asla vazgeçmemenizdir. Bu güzel Cumhuriyetimizden ve onu bize armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ilkelerinden, özgürlükten, haktan, hukuktan asla vazgeçmeyin. Bu güzellikler onların eserleri, sizlerin hakkıdır” diyerek 19 Mayıs’ta çok daha büyük bir gençlik organizasyonu yapacağının sözünü verdi.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Doğukan Oltulu, Hayatımda Çok Önemli Yeri Olan Birine Şarkı Yazdım
Doğukan Oltulu, Hayatımda Çok Önemli Yeri Olan Birine Şarkı Yazdım
İsmail Yk 'Asıl Bomba Yeni Albümde'..!
İsmail Yk 'Asıl Bomba Yeni Albümde'..!