Recep İvedik 6'nın Galası Yapıldı

Togan Gökbakar'ın yönettiği ve senaryosunu Şahan Gökbakar ile birlikte kaleme aldığı ‘Recep İvedik’ serisinin altıncı filmi, ‘Recep İvedik 6’nın galası yapıldı.

Recep İvedik 6'nın Galası Yapıldı
Recep İvedik 6'nın Galası Yapıldı Magazincir

Galaya Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un eşi Pervin Ersoy, Yılmaz Erdoğan, Demet Akbağ, Mahsun Kırmızıgül, Engin Altan Düzyatan, Murat Cemcir, Murat Han, Orhan Kılıç, Cihan Nacar, Sinan Albayrak, Seray Sever, Necati Kocabay, Hamdi Alkan, Yasemin Sakallıoğlu, Berkay Şahin ile eşi Özlem Şahin, Kerem Gönlüm ve eşi Elif Gönlüm, Rüştü Reçber ve eşi Işıl Reçber, Oğuzhan Uğur, İsmail Saymaz, Kaan Sekban, Bilal Çatalçekiç, Ecem Baltacı, Zuhal Topal ve eşi Korhan Saygıner’in de aralarında olduğu ünlü isimler katıldı.

‘Recep İvedik’ karakterine hayat veren Şahan Gökbakar, gösterim öncesi yaptığı açıklamada çok heyecanlı olduklarını dile getirdi. Gökbakar, “Yine her galada olduğu gibi, bu galada seyircimizle ilk defa buluşacağız. Burada filmin elektriğini, enerjisini seyirciyle ilk defa izleyeceğiz. O yüzden çok heyecanlıyız. Bildiğiniz gibi zaten herkesin çok sevdiği bir karakter ve serinin altıncısı… Bizce çok güzel oldu. Artık top seyircide. Seyircimiz izlesin, notumuzu versin” dedi.

2 çocuk annesi Selin Gökbakar fit vücudu ile dikkat çekerken, şıklığı ile geceye damga vurdu.

 

 

Yılmaz Erdoğan Demet Akbağ Mahsun Kırmızıgül Engin Altan Düzyatan Murat Cemcir Murat Han Orhan Kılıç Cihan Nacar Sinan Albayrak Seray Sever Necati Kocabay Hamdi Alkan Yasemin Sakallıoğlu Berkay Şahin ile eşi Özle
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Doğukan Oltulu, Hayatımda Çok Önemli Yeri Olan Birine Şarkı Yazdım
Doğukan Oltulu, Hayatımda Çok Önemli Yeri Olan Birine Şarkı Yazdım
İsmail Yk 'Asıl Bomba Yeni Albümde'..!
İsmail Yk 'Asıl Bomba Yeni Albümde'..!