Ünlü İsimleri Buluşturan Gala, Bir Aşk İki Hayat

Engin Akyürek ve Bergüzar Korel’in başrollerini paylaştığı, 15 Şubat’ta vizyona girecek “Bir Aşk İki Hayat” için önceki akşam özel gösterim düzenlendi. Gösterim, televizyon ve sinema dünyasının ünlü isimlerini bir araya getirdi...

Ünlü İsimleri Buluşturan Gala, Bir Aşk İki Hayat
Ünlü İsimleri Buluşturan Gala, Bir Aşk İki Hayat Magazincir

Ay Yapım ve Medyapım ortak yapımı “Bir Aşk İki Hayat” bu cuma vizyona giriyor. Film ekibi, vizyon tarihinden önce dostları için özel bir gösterim gerçekleştirdi. Geceye Halit Ergenç, Serenay Sarıkaya, Aras Bulut İynemli, Bige Önal, İdil-Mert Fırat, Gökçe Bahadır, Ercan Kesal, Perihan Savaş, Şevval Sam, Rıza Kocaoğlu, Mustafa Uğurlu, Merve Çağıran, Erkan Can, Ferhan Şensoy gibi birçok ünlü katıldı.

Gösterimden önce soruları yanıtlayan Engin Akyürek ve Bergüzar Korel, “Bir Aşk İki Hayat”ın izleyiciye kendi hayatlarındaki seçimleri de sorgulatacağını belirtti. Filmin mimar Deniz’i Korel, “Bu akşam bitmiş halini ben de ilk kez izleyeceğim. Aylardır bekliyoruz. Nihayet büyük gün geldi. Biz aşkın her halini yansıtmaya çalıştık. Umarım seyircinin beklentisini karşılayan, seveceği bir iş olmuştur” diye konuştu.

Umut rolündeki Akyürek ise filmdeki romantizm dozuna dikkat çekti: “Güzel bir aşk filmi çektiğimizi düşünüyoruz. Âşık olanların ve aşkı arayanların kendini iyi hissedeceği bir iş oldu.”

bir aşk iki hayat vizyon gösterim haber sinema magazin engin akyürek bergüzar korel
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Doğukan Oltulu, Hayatımda Çok Önemli Yeri Olan Birine Şarkı Yazdım
Doğukan Oltulu, Hayatımda Çok Önemli Yeri Olan Birine Şarkı Yazdım
İsmail Yk 'Asıl Bomba Yeni Albümde'..!
İsmail Yk 'Asıl Bomba Yeni Albümde'..!