İlki Düzenlenen Fashion And Music Dün İstanbul'da Gerçekleşti

Rnk Prodüksiyon tarafından ilki düzenlenen 'Fashion And Music' Programı dün gece İstanbul'da gerçekleşti.

İlki Düzenlenen Fashion And Music Dün İstanbul'da Gerçekleşti
İlki Düzenlenen Fashion And Music Dün İstanbul'da Gerçekleşti Magazincir
Haberin galerisi için tıklayın!

Rnk Prodüksiyon tarafından ilki düzenlenen 'Fashion And Music' Programı dün gece Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel’de gerçekleşti.

Programın Mimarı Mehmet Yıldırım’ın koordinesinde, tasarımcılar Burak Öğet ve Başak Baysal’ın defilesi oldukça dikkat çekti.

Sunuculuğunu Tuğba Özay ve Gökay Kalaycıoğlu’nun gerçekleştirdiği etkinliğin Basın ve PR çalışmalarını ise başarılı isim Esin Yum Doğan sağladı.

Etkinliğin katılımcıları arasında Ahmet Selçuk İlkan, Bahar Özkan, Uğur Arslan gibi medyatik isimler de vardı.

Gece Tuğba Özay ve Gökay Kalaycıoğlu'nun sunumuyla başladı. Ardından Tuğba Özay’ın sahneye Ahmet Selçuk İlkan’ı davet etmesi üzerine İlkan, küçük bir şiir dinletisi yaptı.

Dinletiden sonra Tuğba Özay, küçük bir müzik arası verelim diyerek sözleri kendine ait olan 'Pes Etme' şarkısını seslendirdi. Kısa müzik arasından sorna Fashion And Music etkinliğinin mimarı Mehmet Yıldırım’ın konuşması gecenin anlamını ortaya koydu. Yıldırım’ın konuşmasının ardından Ahmet Selçuk İlkan, Tuğba Özay’dan kendisi için bir şarkı söylemesini istedi ve Özay, solo olarak 'İyi ki geldin' şarkısını seslendirdi. Solo performansı büyük beğeni toplayan Özay’ın sahnesinden sonra aynı performansı sizden de bekliyorum diyerek Ahmet Selçuk İlkan'ı yeniden sahneye davet edip bir şiir dinletisi daha gerçekleştirdi. 

Defile Geceye Damga Vurdu

Tüm bunların ardından Burak Öğet’in defilesi ile moda seli başladı. Öğet’in defilesi göz kamaştırırken, defilenin ardından Türk pop müziğinin kraliçesi Demet Akalın sahnede yerini aldı.

Gözünü Hira'nın Üzerinden Ayırmadı

Demet Akalın, programa eşi Okan Kurt ve kızı Hira ile katıldı. İzleyicilerinin başında kızı bulunan Akalın’ın gözü kızından bir an olsun ayrılmadı. 

Demet Akalın konserinden sonra Başak Baysal’ın defilesi sunuldu ve kapanış için DJ kabinine Okan Kurt geçti. Kurt’un performansının ardından ilki düzenlenen etkinlik sonlandı

rnk prodüksiyon fashion and music mehmet yıldırım esin yum esin yum doğan tuğba özay gökay kalaycıoğlu ahmet selçuk ilkan uğur arslan burak öğet başak baysal defile demet akalın okan kurt konser etkinlik müzik sahne wyndham g
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Doğukan Oltulu, Hayatımda Çok Önemli Yeri Olan Birine Şarkı Yazdım
Doğukan Oltulu, Hayatımda Çok Önemli Yeri Olan Birine Şarkı Yazdım
İsmail Yk 'Asıl Bomba Yeni Albümde'..!
İsmail Yk 'Asıl Bomba Yeni Albümde'..!