Erkenci Kuş Dizisine Güçlü Oyuncular Dahil Oluyor

Yönetmenliğini Çağrı Bayrak'ın, senaryosunu Ayşe Kutlu'nun kaleme aldığı Erkenci Kuş 40. bölümüyle 4 Mayıs Cumartesi saat 20:00'da Star TV'de...

Erkenci Kuş Dizisine Güçlü Oyuncular Dahil Oluyor
Erkenci Kuş Dizisine Güçlü Oyuncular Dahil Oluyor Magazincir

Yapımını Gold Film'in, yapımcılığını Faruk Turgut 'un üstlendiği, başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman'ın paylaştığı ekranların fenomen dizisi "Erkenci Kuş" kadrosuna dahil ettiği yeni isimlerle yaz boyu Star TV ekranlarından seyircisiyle buluşmaya devam edecek.

Dizinin yayınlanan 39.bölümünde Yiğit'in geçirdiği kaza, Can ve Sanem arasında  adeta bir milat olacak.

4 Mayıs Cumartesi günü ekrana gelecek yeni bölümde, bir yıllık zaman aşımının yaşanacağı hikayeye yeni oyuncular dahil olacak. Sevinç Erbulak, Başak Gümülcineoğlu gibi güçlü isimleri kadrosuna dahil eden Erkenci Kuş'ta Aziz Divit karakterine hayat veren Ahmet Somers ve Aliye Uzunatağan'ın canlandırdığı Remide geri dönecek.

Can ve Sanem'in ayrılığının üzerinden geçen bir yılın ardından seyirciyle buluşacak olan dizide yeni mekanlar da dikkatleri çekecek.

Dizide Sanem'in yeni komşusu, Aziz Divit'in ilk aşkı Mihriban Tayfuni karakterine Sevinç Erbulak , Başak Gümülcineoğlu ise  psikolog Deniz Keskin karakteriyle seyirciyle buluşacak.

erkenci kuş haber magazin can yaman demet özdemir sevinç erbulak başak gümülcineoğlu son dakika
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Doğukan Oltulu, Hayatımda Çok Önemli Yeri Olan Birine Şarkı Yazdım
Doğukan Oltulu, Hayatımda Çok Önemli Yeri Olan Birine Şarkı Yazdım
İsmail Yk 'Asıl Bomba Yeni Albümde'..!
İsmail Yk 'Asıl Bomba Yeni Albümde'..!