Boşandıktan Sonra Sezen Aksu Arkamda Durdu

Gonca Vuslateri, önceki akşam bir mekanda sahne aldı. Sevenlerinin karşısına siyah mini bir elbiseyle çıkan oyuncu, zarafeti ve güzelliğiyle göz doldurdu.

Boşandıktan Sonra Sezen Aksu Arkamda Durdu
Boşandıktan Sonra Sezen Aksu Arkamda Durdu Magazincir

Repertuvarında 90'lardan günümüze birçok şarkıya yer veren Gonca Vuslateri, Sezen Aksu parçaları okuduğu sırada duygusal anlar yaşadı.

Ünlü oyuncu, "Boşandıktan sonra elimden tutan, arkamda duran, beni sahnelere iten tek isim Sezen Aksu oldu. İçimde ona karşı muhteşem bir sevgi var" diyerek, Minik Serçe'ye olan sevgisini dile getirdi.

Konserinin bir bölümünde orkestrasına düdük çalarak eşlik eden Vuslateri, "17 yıldır oyunculuk yapıyorum. 34 yaşıma girdim. Zaman çok çabuk geçiyor, yaşlanmışım" şeklinde konuştu.

ANNE-KIZ DÜETİ

Programın sonlarına doğru kendisini dinlemeye gelen annesi Züleyha Ertan'ı sahneye davet eden Gonca Vuslateri, "Ne güzel doğurmuşsun kız beni" diyerek, annesine esprili bir şekilde takıldı.

Beraber Sezen Aksu'nun 'Aldatıldık' şarkısını okuyan anne-kız, performanslarıyla misafirlerden alkış aldı.

Yaklaşık iki saat boyunca enerjisi ve esprileriyle hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatan oyuncu, konserini "Hep Bi'şey Eksik" şarkısıyla noktaladı.

gonca vuslateri sezen aksu haber magazin son dakika gündem aşk açıklama itiraf boşandığımda yanımdaydı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Doğukan Oltulu, Hayatımda Çok Önemli Yeri Olan Birine Şarkı Yazdım
Doğukan Oltulu, Hayatımda Çok Önemli Yeri Olan Birine Şarkı Yazdım
İsmail Yk 'Asıl Bomba Yeni Albümde'..!
İsmail Yk 'Asıl Bomba Yeni Albümde'..!