Ebru Şallı, Sosyal Medyada Ölmemi İstiyorlar

Geçtiğimiz nisan ayında 10 yaşındaki oğlu Pars'ı toprağa veren Ebru Şallı, üç ay sonra ilk kez bir tatil fotoğrafını paylaştı.

Ebru Şallı, Sosyal Medyada Ölmemi İstiyorlar
Ebru Şallı, Sosyal Medyada Ölmemi İstiyorlar Magazincir

 Ardından eşi Uğur Akkuş ile teknede görüntülendiler. Bu kareler, sosyal medyada çok konuşuldu.

Tatildeki kareleri nedeniyle sosyal medyada gündem olan Ebru Şallı, sessizliğini bozdu. Posta'dan Suna Akyıldız'a konuşan Şallı, eleştirilere cevap verdi.

Şallı, “Ayakta durmaya çalışıyorum. Aldığım ilaçlarla kafam gidip geliyor. Bu acı öyle zor ki. Tarif edilemez. Oğlum Beren ve eşim Uğur beni hayata bağlıyor" dedi.

"Her an Ponçiğim ile bağlantıdayım. Oğlum gerçek bir melekti. Hastanede biriktirdiği parayla iki omurilik felçlisi çocuğa akülü sandalye almıştı. Allah bana, onun annesi olmayı nasip etti. Şanslıyım ve şükrediyorum."

“Sosyal medyada fotoğraflarım eleştirilmiş. Milletin ne dediğini takmıyorum. Onlara kalsa ölmemi istiyorlar. Öleyim de, ne geçecek ellerine? Ponçiğim’in vasiyetini yerine getireceğim. İlik nakli tecrit odasında bana şunu söylemişti: ‘Anne hep mutlu ol, gül, böyle güzel kal.’ Şimdi bu sözlere sarılıyorum. Allah, Ponçiğim’in gücünü içime verdi.”

 

ebru şallı haber magazin son dakika gündem etkinlik ölmemi istiyorlar
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Doğukan Oltulu, Hayatımda Çok Önemli Yeri Olan Birine Şarkı Yazdım
Doğukan Oltulu, Hayatımda Çok Önemli Yeri Olan Birine Şarkı Yazdım
İsmail Yk 'Asıl Bomba Yeni Albümde'..!
İsmail Yk 'Asıl Bomba Yeni Albümde'..!