Survivor İle İlgili Flaş İddiaya Acun Ilıcalı'dan Cevap Geldi

Survivor 2020'nin şampiyonu Cemal Can oldu. Çok konuşulan bu şampiyonluğun ardından ortaya çarpıcı bir iddia atıldı.

Survivor İle İlgili Flaş İddiaya Acun Ilıcalı'dan Cevap Geldi
Survivor İle İlgili Flaş İddiaya Acun Ilıcalı'dan Cevap Geldi Magazincir

Barış Murat Yağcı'yı destekleyenler, sosyal medyada SMS oy sonuçlarıyla ilgili iddia ortaya attı. Ortaya atılan sahte belgede, Barış'ın SMS sonuçlarının daha fazla olduğu iddia edildi.Acun Ilıcalı'dan bu iddialara cevap geldi.

Survivor'da 5.5 ay süren mücadele sonunda, Cemal Can Canseven dün gece 2020 sezonunun şampiyonluğuna adını yazdırdı. Büyük gecenin sonunda, Survivor SMS oylamasında Barış’ın Cemal Can’dan daha çok oy aldığını gösteren sahte belge sosyal medyada yayıldı. Konuyla ilgili açıklama yapan Acun Ilıcalı, iddialarına yanıt verdi. Ünlü televizyoncu paylaşımında, "Birisi sahte bir belge uydursun, bizde inanalım..." ifadelerini kullandı.

ACUN ILICALI'DAN AÇIKLAMA

Sosyal medyada yayılan sahte noter belgesinde Barış Murat Yağcı’ya 812 bin 257 oy geldiği, Cemal Can’a ise 794 bin 297 oy atıldığı iddiasıyla ilgili Acun Ilıcalı Twitter adresinden açıklama yaptı. Acun Ilıcalı şunları söyledi;

Birisi sahte bir belge uydursun, bizde inanalım... Ne güzel bir dünya, ben de sahte mühürlü bir kağıda Boğaz Köprüsü benimdir yazacağım, bakalım veriyorlar mı? :)

 

acun ılıcalı haber magazin son dakika gündem barış cemal can sms oylama açıklama survivor survivor 2020
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Doğukan Oltulu, Hayatımda Çok Önemli Yeri Olan Birine Şarkı Yazdım
Doğukan Oltulu, Hayatımda Çok Önemli Yeri Olan Birine Şarkı Yazdım
İsmail Yk 'Asıl Bomba Yeni Albümde'..!
İsmail Yk 'Asıl Bomba Yeni Albümde'..!