Eser Yenenler Diyete Başladı

Kilo vermeye karar verdiğini açıklayan oyuncu Eser Yenenler, 90 gün sürecek düzenli diyet ve spor programına başladığını ifade etti.

Eser Yenenler Diyete Başladı
Eser Yenenler Diyete Başladı Magazincir

Bir haftada 3 kilo vererek, 137'den 134 kiloya düşen Yenenler, "Şişman şakasından çok sıkıldım" şeklinde konuştu.

2019 yılında Berfu Yenenler ile nikah masasına oturan ve aynı sene oğlu Kuzey'i kucağına alan oyuncu Eser Yenenler, kilo vermeye karar verdiğini açıkladı.

YouTube kanalından "Ailenizin şişmanı zayıflıyor" başlığıyla bir video yayınlayan Yenenler, 90 gün sürecek düzenli diyet ve spor programına başladığını ifade etti.

"BU KİLO İŞİNİ KAPATIYORUM"

Eser Yenenler, yayınladığı videoda, "Bu kilo işini kapatıyorum. Çok önceden alınmış bir kararla hayırlısıyla kilo derdinden kurtuluyoruz. Spor hocamızla anlaştık, diyetimiz de belli. Çocuk büyüdü, evlendik, evimiz güzel oldu, stres bitti. Artık konstantre bir şekilde bu işi halledeceğimiz döneme geldik" şeklinde konuştu.

"Düğünümde hayatımdaki en şişman halimdeydim" diyen Yenenler, "Şu an bile ondan daha zayıfım ama şu an bile kilom çok... Diyetimin ilk haftası bitti. Başlangıç kilom 137.9... Hedefimiz 110 kilo olmak. 1 Temmuz'da diyete başladım, 1 Ekim'de bitecek. Daha sonra hedef iki haneli kilolara düşmek" ifadelerini kullandı.

eser yenenler berfu yenenler haber magazin son dakika gündem şişmanlık diyete başladı kilo
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Doğukan Oltulu, Hayatımda Çok Önemli Yeri Olan Birine Şarkı Yazdım
Doğukan Oltulu, Hayatımda Çok Önemli Yeri Olan Birine Şarkı Yazdım
İsmail Yk 'Asıl Bomba Yeni Albümde'..!
İsmail Yk 'Asıl Bomba Yeni Albümde'..!