Hırsını Ekrem İmamoğlu’ndan Çıkaran Erkan Petekkaya’dan Açıklama Geldi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na hakaret içerikli yorumlarda bulunan ve bunun üzerine Instagram hesabı askıya alınan Erkan Petekkaya’dan açıklama geldi. Günün ilerleyen saatlerinde hesabı yeniden aktif hale gelen oyuncu, tepki çeken yorumları kendisinin yazmadığını savundu.

Hırsını Ekrem İmamoğlu’ndan Çıkaran Erkan Petekkaya’dan Açıklama Geldi
Hırsını Ekrem İmamoğlu’ndan Çıkaran Erkan Petekkaya’dan Açıklama Geldi Magazincir

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu hedef gösteren ve daha sonra hakaret içerikli yorumlarda bulunan Erkan Petekkaya’nın Instagram hesabı yoğun şikayet üzerine askıya alındı. Günün ilerleyen saatlerinde hesabı tekrar aktif hale gelen oyuncu, açıklamada bulunarak söz konusu yorumları kendisinin yazmadığını ileri sürdü.

HIRSINI EKREM İMAMOĞLU’NDAN ÇIKARDI…

Koronavirüs salgınına rağmen rol aldığı dizinin set çalışanlarıyla birlikte dip dibe olduğu bir video paylaşımında bulunan ve tepki çeken Erkan Petekkaya, önceki gün yaptığı bir paylaşımda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu hedef aldı. İmamoğlu’nun kızıyla temas ettiği bir videoyu paylaşan Erkan Petekkaya, kendisini eleştirenleri suskun kalmakla suçlayarak altına “Buyrun sosyal mesafe haydi bana giydiren Sözcü, Cumhuriyet ve Hale, Jale. Tüm mahalle Yılmaz Özdil'i Uğur Dündar'ı kaybeden Sözcü konuş. Uğur Dündar ve Yılmaz Özdil'e hayranımdır. Bu insanlar neden size sırtını döndü konuş Sözcü. Hadi saldırın bana troller daha beter miroller siz her türlü virüsten betersiniz. Yine de sağlıcakla kalın. Sosyal mesafeye evde dahil. Beni dokuz köyden kovarlar. Şükür onuncu köy var. Biz nasıl çacuğumuza sarılacağız. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar. Hazırım giydirin bana. Ben otuz gündür çocuğuma dokunmadım, üzülerek dokunamıyorum” notunu düştü.

KENDİSİNİ TUTAMADI…

Hızını alamayarak Ekrem İmamoğlu’nun ücretsiz maske dağıtımı yapılacağını açıkladığı bir paylaşımın altına yorumlarda bulunan Erkan Petekkaya, “Hadi terbiyesiz, siz terbiyesiz bir insansınız asla benim oy vermeme rağmen bakanım değilsiniz, defolun Ekrem zavallı İmamoğlu defol” ifadelerini kullandı.

SOSYAL MEDYA KULLANICILARI SPAMLADI…

Tepki çeken paylaşım ve yorumlarının ardından Instagram kullanıcıları Erkan Petekkaya’nın hesabını spamlamaya başladı. Oyuncunun çok fazla şikayet alan hesabı Instagram tarafından askıya alındı.

NE OLMUŞTU?

Erkan Petekkaya, rol aldığı ‘Gel Dese Aşk’ isimli dizinin devam eden çekimleri sırasında set çalışanlarıyla birlikte sözü ve müziği kendine ait olan ‘Oy Korona’ adlı şarkıyı seslendirmiş ve birçok kişinin yan yana, iç içe çalıştığının görüldüğü o anlar tepki çekmişti. Petekkaya’nın bu paylaşımı sonrası Elçin Sangu “Biz ne anlatıyoruz bas bas bunlar ne yapıyor. Gel de delirme. Ekibe yazık ekibe!” derken Nurgül Yeşilçay ise “Uyuşturucu zararlı!!! Alkol zararlı!!! Salaklık zararlı!!! Adam sanmak daha da zararlı!!! E ben anlattım bunları” ifadelerini kullanmıştı.

AÇIKLAMA GELDİ…

Günün ilerleyen saatlerinde Instagram hesabı yeniden aktif hale gelen oyuncu, konuyla ilgili olarak bir açıklamada bulundu. Petekkaya, hakaret dolu ifadeleri kendisinin değil bir çalışanının yazdığını ileri sürdü.

 

 

erkan petekkaya ekrem imamoğlu haber magazin son dakika gündem açıklama etkinlik
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Doğukan Oltulu, Hayatımda Çok Önemli Yeri Olan Birine Şarkı Yazdım
Doğukan Oltulu, Hayatımda Çok Önemli Yeri Olan Birine Şarkı Yazdım
İsmail Yk 'Asıl Bomba Yeni Albümde'..!
İsmail Yk 'Asıl Bomba Yeni Albümde'..!