Küvet Pozunu Paylaşan Oyuncu Gizem Karaca'ya İltifat Yağdı

Güzel oyuncu Gizem Karaca, sosyal medya hesabından bir çekim için parlak mayosuyla küvette poz verdiği anları paylaştı. Oyuncunun paylaşımına kısa sürede binlerce beğeni ve iltifat içeren yorum yağdı.

Küvet Pozunu Paylaşan Oyuncu Gizem Karaca'ya İltifat Yağdı
Küvet Pozunu Paylaşan Oyuncu Gizem Karaca'ya İltifat Yağdı Magazincir

Bir süredir ekranlardan uzak olan başarılı oyuncu Gizem Karaca, sosyal medya hesabı Instagram'dan yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Ünlü fotoğrafçı Cem Talu'ya poz veren oyuncu, küvet pozunu da takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.

PARLAK MAYOSUYLA POZ VERDİ

Instagram hesabından 2,3 milyon takipçisi bulunan Gizem Karaca, masal gibi bir çekim yaptıklarını belirtirken, küvetteki iddialı pozuyla takipçilerinden tam not aldı. İki parçadan oluşan ve oldukça iddialı bir mayo tercih eden Karaca, pozunu "Sabırsızlıkla beklediğim özel çekimimden ilk kare Cem Talu farkı, emeği geçen herkese çok teşekkürler! Masal gibi bir çekim oldu" notuyla paylaştı.

TAKİPÇİLERİ İLTİFAT YAĞDIRDI

Oyuncunun fotoğrafına kısa sürede beğeni yağarken takipçileri iltifat yağdırdı. Birçok sosyal medya kullanıcısı fotoğrafa kalp emojisi koyarken bazı sosyal medya kullanıcıları da "Çok güzel", "Güzeller güzelim", "Sen harikasın" ve "Hayatın ışığı sönse senin ışığın sönmez" gibi yorumlar yaptı.

gizem karaca küvet poz fotoğraf iltifat yağdı haber magazin son dakika gündem
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Doğukan Oltulu, Hayatımda Çok Önemli Yeri Olan Birine Şarkı Yazdım
Doğukan Oltulu, Hayatımda Çok Önemli Yeri Olan Birine Şarkı Yazdım
İsmail Yk 'Asıl Bomba Yeni Albümde'..!
İsmail Yk 'Asıl Bomba Yeni Albümde'..!