Can Yaman'ı İtalya'da 4 Milyon Kişi İzledi

Ünlü oyuncu Can Yaman, önceki akşam İtalya'da Canale 5'te yayınlanan bir programa konuk oldu. Can Yaman’ın İtalya’da katıldığı televizyon programı, reyting rekoru kırdı. Koronavirüs nedeniyle de stüdyoya seyirci alınmadı

Can Yaman'ı İtalya'da 4 Milyon Kişi İzledi
Can Yaman'ı İtalya'da 4 Milyon Kişi İzledi Magazincir

Ocak ayında vatani görevini yerine getirmek için askere giden Can Yaman, tezkeresini aldıktan sonra ilk kez İtalya'nın Canale 5'te kanalına konuk oldu. Yaman'ın katıldığı program, yüzde 24 ile reyting rekoru kırdı. Canlı yayını, tam 4 milyon kişinin izlediği açıklandı. Normal şartlarda ise Can Yaman'ın 100 İtalyan hayranı programa seyirci olarak katılacaktı. Ancak İtalya'daki koronavirüs tedbirleri nedeniyle son anda programa katılımcı alınmadı. Yaman'ı göremeyen kadınlar hüsrana uğradı.

 

'BERABER YAŞAYABİLİRİZ'

Programın açılışında Can Yaman, sunucu Barbara d'Urso'ya bir Türk adeti olarak 'Tatlı yiyelim tatlı konuşalım' diyerek çikolata hediye etti. Çikolatayı çok sevdiğini ve evinin çikolata dolu olduğunu söylerken Can Yaman, Barbara d'Urso da "Ben de çok severim benim evimde de dolu. Bak ortak noktamız var. Beraber yaşayabiliriz" diye şaka yaptı. Can Yaman da "Bunu düşünmem gerek" diye göz kırptı.

İtalyan kadınları, Can Yaman'a 'Bitter çikolata' lakabı taktı.

Reytinglerden oldukça memnun kalan sunucu Barbara d`Urso, sosyal medya hesabından Can Yaman'ın hayranlarına teşekkür etti.

can yaman italya program konuk oldu rekor izleme seyirci haber magazin son dakika gündem
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Doğukan Oltulu, Hayatımda Çok Önemli Yeri Olan Birine Şarkı Yazdım
Doğukan Oltulu, Hayatımda Çok Önemli Yeri Olan Birine Şarkı Yazdım
İsmail Yk 'Asıl Bomba Yeni Albümde'..!
İsmail Yk 'Asıl Bomba Yeni Albümde'..!