Hadise, Yalnız Olduğumu Kim Diyor

Hadise, önceki akşam Kıbrıs’taki bir otelde sahne aldı. Taşlı ve aynalı işlemeli mini elbisesiyle gazetecilerin sorularını yanıtlayan şarkıcı, çarpıcı açıklamalar yaptı.

Hadise, Yalnız Olduğumu Kim Diyor
Hadise, Yalnız Olduğumu Kim Diyor Magazincir

Moduma Bağlı

Kıyafetinden bahseden Hadise, "Parladık bügün yine. Bunlar böyle aynalı, çizmedekilerin hepsi taş, kıyafet de aynalı ve taşlı detaylar var. Patlamayı seviyorum ben sahnede. Seviyorum, bazen de çok basit simsiyah birşey tercih edebiliyorum. Moduma bağlı diyebiliriz. Bugün kendimi enerjik, şıkır şıkır hissediyorum" diye konuştu.

Çok Pahalı Olması Gerekmiyor

"Kıyafetim ağır değil diyen" Hadise, "Kıyafet konusunda kombinlemeyi severim. Her şeyin çok pahalı tutması gerekmiyor. Güzel kombinlenmesi gerekiyor" dedi.

Çizmelerinin özellikle dans çizmesi olduğunu söyleyen Hadise, "Çizmelerim Amerika’dan geldi, ona göre yaptırdım. Topuğu ve altı dans edenler için yapılmış. Ben de ona göre aldım ve çok rahatım bunlarla" ifadelerini kullandı.

Ayıp Bir Şey Değil

"Sahne kıyafetlerinizi tekrar giyiyor musunuz?" sorusuna şarkıcı, "Bazen tekrar giymeyi seviyorum. Ayıp bir şey değil yani. İnsanlar turneye çıkıyor ve seksen kere aynı kıyafetleri giyiyorlar. Biz iki kere giyince 'Masraftan mı kaçtı?' diyorlar. Bir kıyafet biraz ucuz olunca 'Ne oldu, parası mi bitti?' oluyor. Bence kombinlemek lazım, her şeyin çok fazla para tutması gerekmiyor. Ben değiştirmeyi seviyorum" yanıtını verdi.

Murat da Çok Heyecanlı

Murat Boz’la Avrupa turnesine çalacak olan Hadise, "Tam tarihleri belli değil. Güzel bir Avrupa turnesi olacak. İkimizin de en hit şarkılarından oluşan güzel birkaç şarkıda birbirine akan iki sahne olacak. Murat da çok heyecanlı, ben de... Tekrar yakın zamanda oturup, konuşup üzerinden geçeceğiz. Güzel olacak. Sonuçta müzik yapacağız, sahnede olacağız. Benim en sevdiğim yer sahne zaten" dedi.

"Yalnızlıktan sıkıldınız mı?" sorusuna Hadise, şu yanıtı verdi:

 

Kim Diyor Yalnız Olduğumu

Kim diyor yalnız olduğumu? Siz niye yalnız olduğumu düşünüyorsunuz mesela? Sahne öncesi beni özel sorularla köşeye sıkıştıramazsınız. Yıllardır beraber değil miyiz arkadaşlar? Bu soruları yıllardır soruyorsunuz, ne zaman sıkıştım? Hiç sıkışmam. Biri olsa da söylemem, bu benim özel hayatım. Bir gün evlenirim karşınıza çıkıp 'Ben evlendim' de demem.

 

hadise haber magazin son dakika gündem kim diyor yalnız olduğumu kim diyor
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Doğukan Oltulu, Hayatımda Çok Önemli Yeri Olan Birine Şarkı Yazdım
Doğukan Oltulu, Hayatımda Çok Önemli Yeri Olan Birine Şarkı Yazdım
İsmail Yk 'Asıl Bomba Yeni Albümde'..!
İsmail Yk 'Asıl Bomba Yeni Albümde'..!