Deniz Seki, Hayatım Film Olsun İsterdim

Deniz Seki, son albümünde Ahmet Kaya’nın efsane şarkısı “Nerden Bileceksiniz?” i tekrar yorumlamış ve şarkıyı geçtiğimiz hafta yayınlanan kliple dinleyicilerin beğenisine sunmuştu.

Deniz Seki, Hayatım Film Olsun İsterdim
Deniz Seki, Hayatım Film Olsun İsterdim Magazincir

Deniz Seki, son albümünde Ahmet Kaya’nın efsane şarkısı “Nerden Bileceksiniz?” i tekrar yorumlamış ve şarkıyı geçtiğimiz hafta yayınlanan kliple dinleyicilerin beğenisine sunmuştu. Seki geçtiğimiz gün katıldığı radyo programında Youtube’da 5 günde trend listesinde ilk 10’a giren klibin yakaladığı başarı ve sevenlerinin şarkıya gösterdikleri ilgi için teşekkür etti.

Programda Gezegen Mehmet‘in sorusu üzerine “Hayatımın film olmasını da çok isterim. Adı da ‘Yalnız Deniz’ olabilir. Filmi 5 sene sonra çekeriz belki” cevabını veren Seki, senaryo için de aklında bir isim olduğunu söyledi. ‘’Ben sadece şarkı yazabiliyorum, 2 ‘de kitabım yayınlandı ama senaryo yazmak başka bir şey.  Ben hayatımın hikâyesini anlatayım, senaryosunu Hande Altaylı yazsın çok isterim.” diyen Deniz Seki kendisini kimin oynayacağı konusunda ise henüz bir fikrinin olmadığını dile getirdi.

deniz seki hayatım film olsun isterdim haber magazin gündem son dakika
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Doğukan Oltulu, Hayatımda Çok Önemli Yeri Olan Birine Şarkı Yazdım
Doğukan Oltulu, Hayatımda Çok Önemli Yeri Olan Birine Şarkı Yazdım
İsmail Yk 'Asıl Bomba Yeni Albümde'..!
İsmail Yk 'Asıl Bomba Yeni Albümde'..!