Exatlon Türkiye'de Hangi Youtuberler Yarışacak, Kim Sunacak

Exatlon Türkiye yayınlanıyor. TV8 ekranlarında yayınlanmayacağı kesin gözüyle bakılan Exatlon Türkiye hangi kanalda yayınlanacak? Exatlon Türkiye kim sunacak merak ediliyor. Exatlon Türkiye Netflix'de mi yayınlanacak?

Exatlon Türkiye'de Hangi Youtuberler Yarışacak, Kim Sunacak
Exatlon Türkiye'de Hangi Youtuberler Yarışacak, Kim Sunacak Magazincir

Exatlon Türkiye başlıyor. TV8 ekranlarında yayınlanması beklenirken olağanüstü ses getirecek projeye dönen Acun Ilıcalı, Youtuber fenomenlerinin yarışacağı Dominikte kurulan sistemi Türkiye getirecek. Exatlon Türkiye'yi Türkiye'ye getirecek Ilıcalı, yine büyük bir bombaya ev sahipliği yapacak. Exatlon Türkiye kanalı henüz belli olmadı ama kesin olarak Digital'de olacak.

Exatlon Türkiye hangi kanalda? Ne zaman başlayacak 

TV8 ekranlarında O Ses türkiye, MasterChef ve Survivor olması nedeniyle gün olmaması nedeniyle yayınlanmayacak. Hatta Yetenek Sizsiniz yeniden ekranlarda olacağı için Acun Ilıcalı kesin olarak programı TV8'de yayınlamayacak. Ancak son bir değişiklik olmazsa TV 8.5 yada Netflix ekranlarında gelecek.

Exatlon Türkiye hangi Youtuber'ler olacak?

Exatlon Türkiye için Enes Batur, Reynmen, Duygu Köseoğlu, Berkcan Güven, Orkun Işıtmak'la görüşmeleri tamamlayan Ilıcalı kafasında bir projeyi sürdürdü. Reynmen yada Enes Batur'dan biri olacak ancak hangisi olacağı şu an için net değil.

Exatlon Türkiye sunucusu belli oldu!

Exatlon Türkiye sunucusu Orkun Işıtmak oldu. Orkun Işıtmak güzel projede yarışmacı olmayacak ancak sunacak. İçlerinde efsane isimlerin olduğu kadronun sürpriz olacağı programda çok güzel isimlerin yer alacağı kesinleşti.  Exlatlon Türkiye çok yakında başlıyor..

 

exatlon exatlon türkiye haber magazin son dakika gündem sunucu orkun ışıtmak enes batur reynmen yusuf aktaş duygu köseoğlu berkcan güven açıklama acun ılıcalı tv8 netflix
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Doğukan Oltulu, Hayatımda Çok Önemli Yeri Olan Birine Şarkı Yazdım
Doğukan Oltulu, Hayatımda Çok Önemli Yeri Olan Birine Şarkı Yazdım
İsmail Yk 'Asıl Bomba Yeni Albümde'..!
İsmail Yk 'Asıl Bomba Yeni Albümde'..!