Simge ve Özgür Aras Evsizler İçin Yemek Pişirdi

Şarkılarıyla kalplere dokunan şarkıcı Simge ve ünlü iletişimci Özgür Aras, İstanbul Beyoğlu'nda bir mekanda evsizler için yemek pişirdiler...

Simge ve Özgür Aras Evsizler İçin Yemek Pişirdi
Simge ve Özgür Aras Evsizler İçin Yemek Pişirdi Magazincir

Şarkılarıyla kalplere dokunan şarkıcı Simge ve ünlü iletişimci Özgür Aras önceki gün destek kampanyasında mutfağa girip evsizler için yemek pişirdi. 

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Simge "Bu tür sosyal sorumluluk projelerine destek vermeyi seviyorum. Bir de bu proje şefkatin, fedakârlığın, cesaretin ve aynı zamanda bir kadının  hayata sarılma hikâyesi. Bana çok ilham verdi, projenin kurucusu Ayşe Tükrükçü’nün hikayesini duyunca koşa koşa geldim. Gerçekten müthiş bir proje “Hayata Sarıl Lokantası". Ne mutlu çorbada bir tuzum olduysa.” diye konuştu.

Ünlü İletişimci Özgür Aras da “Sokakta yaşayan ve toplumda yok sayılan insanların hayata tekrar sarılması amacıyla kurulan müthiş bir oluşum Hayata Sarıl Lokantası. Ve Türkiye'nin ilk evsizler lokantası. Gündüz saatlerinde yemek yiyerek destek verebileceğiniz bu mekanda, akşamları evsizlere ücretsiz yemek veriliyor. Sadece evsizleri değil, toplum içerisinde ötekileştirilmiş tüm insanları kucaklıyor Hayata Sarıl Lokantası. Böylesi anlamlı bir organizasyona ben de gönüllü olarak destek vermek istedim.” dedi.

simge simge sağın özgür aras evsizler için yemek pişirdi haber magazin
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Doğukan Oltulu, Hayatımda Çok Önemli Yeri Olan Birine Şarkı Yazdım
Doğukan Oltulu, Hayatımda Çok Önemli Yeri Olan Birine Şarkı Yazdım
İsmail Yk 'Asıl Bomba Yeni Albümde'..!
İsmail Yk 'Asıl Bomba Yeni Albümde'..!