Aleyna Tilki Reynmen'e 'Çomar' Deyip 'Ela' Şarkısıyla Alay Etti

Reynmen'in Derdim Olsun şarkısının ardından 'Ela' adlı ikinci parçası da kısa sürede milyonlara ulaşınca, Aleyna Tilki bu duruma sosyal medyadan ilginç mesajlarla karşılık verdi.

Aleyna Tilki Reynmen'e 'Çomar' Deyip 'Ela' Şarkısıyla Alay Etti
Aleyna Tilki Reynmen'e 'Çomar' Deyip 'Ela' Şarkısıyla Alay Etti Magazincir

Sosyal medya fenomeni Reynmen'in geçtiğimiz gün çıkardığı 'Ela' şarkısı YouTube trend videolar listesinde hala birinci sırada. Ayrıca Reynmen önceki gün bu şarkı için, dünya müzik listesine giren ilk Türk şarkı yorumunda bulunmuştu. Ancak Aleyna Tilki'nin hayranları, bu yoruma sosyal medyadan karşılık verdi.

Aleyna Tilki'nin bir fan sayfası, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla "Aleyna Tilki, Youtube dünya listesinde 1. sıraya giren ilk Türk şarkıcımızdır." dedi. Tilki ise bu tweeti paylaştı ve ardından Reynmen hakkında iki tweet attı.

Çomar Show

Aleyna Tilki, Reynmen hakkında "Çomar Show" ve "Derine inme çıkamazsın" ifadelerini kullandı. Bu tweet genç şarkıcının hayranları tarafından beğeni yağmuruna tutulurken, Reynmen'in 'çomar' ifadesine ne yanıt vereceği merak konusu oldu.

Öte yandan Ela, 10 dakikada yaklaşık 1 milyon izlenmeye ulaşırken, kısa sürede YouTube trend listesinde de ilk sıraya yerleşti. Reynmen’in bir önceki şarkısı ‘Derdim Olsun’ ise toplamda 220 milyondan fazla kez izlenmişti. ‘İlk gün izlenme rakamı’nın rekoru ise, Reynmen’den önce Aleyna Tilki’deydi.

 

reynmen aleyna tilki ela haber magazin derdim olsun youtube rekor
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Doğukan Oltulu, Hayatımda Çok Önemli Yeri Olan Birine Şarkı Yazdım
Doğukan Oltulu, Hayatımda Çok Önemli Yeri Olan Birine Şarkı Yazdım
İsmail Yk 'Asıl Bomba Yeni Albümde'..!
İsmail Yk 'Asıl Bomba Yeni Albümde'..!