Selin Ciğerci’den Asitle Yaralanan Berfin Özek İçin 100 Bin Lira Yardım

Ünlü isim Selin Ciğerci, yüzüne asit atılarak ağır şekilde yaralanan Berfin Özek için yapılacak ameliyatın 100 bin liralık masrafları için yardımda bulunacağını açıkladı.

Selin Ciğerci’den Asitle Yaralanan Berfin Özek İçin 100 Bin Lira Yardım
Selin Ciğerci’den Asitle Yaralanan Berfin Özek İçin 100 Bin Lira Yardım Magazincir

Ünlü isim Selin Ciğerci, yüzüne asit atılarak ağır şekilde yaralanan Berfin Özek için yapılacak ameliyatın 100 bin liralık masrafları için yardımda bulunacağını açıkladı. Berfin Özek’in ameliyatı için gereken para 390 bin lira.

Selin Ciğerci Berfin Özek’in ameliyatı için ihtiyaç duyulan 390 bin lirayı tamamlamak için yardım kampanyası başlatmaya hazırlanıyor. Ciğerci bunun için İstanbul Valiliği’ne başvurduğunu ve onay beklediğini söyledi.

Selin Ciğerci: Berfin Özek için 100 bin lirayı ben veriyorum

Selin Ciğerci Berfin Özek için düzenlemeyi planladığı yardım kampanyası için hayli duygusal bir konuşma yaparak “Eski erkek arkadaşı tarafından suratına asit atıldı. Şu an kendisi hapiste. İnşallah en yükseğinden cezası kesilir. Kızımızın suratı 390 bin liraya düzelecek. Eskisinden daha güzel olacak. 100 bin lirasını ben bizzat veriyorum. 290 bin lirası sizin olacak. Filtreleri, zekatları bu kızımıza verelim. Kısa sürede tamamlayacağımız umuyorum. Beni takipte kalın. Kızımızın suratını kısa sürede düzeltelim. Ramazan ayı içimizin en duygusal, en güzel olduğumuz anları yaşayacağımız mübarek bir ayda olacağız. Buradan patronlarıma ve arkadaşlarıma da sesleniyorum. Berfin Özek çok mutlu. Telefonda konuştuk” dedi.

selin ciğerci berfin özek 100 bin tl yardım haber magazin son dakika
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Doğukan Oltulu, Hayatımda Çok Önemli Yeri Olan Birine Şarkı Yazdım
Doğukan Oltulu, Hayatımda Çok Önemli Yeri Olan Birine Şarkı Yazdım
İsmail Yk 'Asıl Bomba Yeni Albümde'..!
İsmail Yk 'Asıl Bomba Yeni Albümde'..!