Reyting Rekortmeni Çukur Dizisinde Bir Ayrılık Daha

Dilan Çiçek Deniz, Berkay Ateş ve Erkan Avcı'nın ardından reyting rekortmeni Çukur'a, İlayda Alişan'ın da veda edeceği iddia edildi...

Reyting Rekortmeni Çukur Dizisinde Bir Ayrılık Daha
Reyting Rekortmeni Çukur Dizisinde Bir Ayrılık Daha Magazincir

Dilan Çiçek Deniz, Berkay Ateş ve Erkan Avcı'nın ardından reyting rekortmeni Çukur'a bir isim daha veda edecek. İlayda Alişan'ın da Çukur dizisinden ayrılacağı iddia edildi.

AŞKIN'I KAÇIRMIŞTI

Sezon finaline 5 hafta kala Çukur dizisinde bir ölüm olayı daha yaşanıyor. Koçovalılar henüz Sena'nın (Dilan Çiçek Deniz) yasını tutamadan bu kez Akşın'ın (İlayda Alişan) ölüm haberiyle yıkılıyor. Dizide uzun süredir sadece eli görünen Yüzüklü lakaplı kötü adamın Yücel olduğu geçen pazartesi yayınlanan bölümde ortaya çıkmış ve Yücel mezarlık ziyaretine gitmek için evden çıkan Akşın'ı kaçırmıştı.

DUYGUSAL BİR SAHNE HAZIRLANDI

Yücel'in Akşın'ı öldürüp bir uçurum kenarına bırakacağı öğrenildi. Projeden ayrılan İlayda Alişan'a oldukça dramatik bir cenaze sahnesi çekilecek. "Çukur"da İlayda Alişan'a oldukça duygusal bir veda sahnesi hazırlandı. Öte yandan Yüzüklü'nün gençlik dönemlerine ait ipuçları da ortaya çıkacak. Çeto (Erkan Avcı), Mahsun (Berkay Ateş) ve Yücel'in gençlik yıllarına gidilecek.

çukur haber magazin son dakika dilan çiçek deniz ilayda alişan bir ayrılık daha
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Doğukan Oltulu, Hayatımda Çok Önemli Yeri Olan Birine Şarkı Yazdım
Doğukan Oltulu, Hayatımda Çok Önemli Yeri Olan Birine Şarkı Yazdım
İsmail Yk 'Asıl Bomba Yeni Albümde'..!
İsmail Yk 'Asıl Bomba Yeni Albümde'..!