Hazal Kaya Hamile mi? Mutlu Haber Geldi

5 yıllık beraberliklerini geçtiğimiz şubat ayında nikâh masasına taşıyan Hazal Kaya ve Ali Atay’dan mutlu haber geldi. 2 aylık evli olan Hazal Kaya, geçtiğimiz günlerde hamile olduğunu öğrendi...

Hazal Kaya Hamile mi? Mutlu Haber Geldi
Hazal Kaya Hamile mi? Mutlu Haber Geldi Magazincir

Hazal Kaya ve Ali Atay, 5 yıllık beraberliğin ardından evlenmişti. 7 Şubat’ta nikâh masasına oturan ünlü çift, geçtiğimiz günlerde mutlu bir haber aldı.

Rol aldığı “Bizim Hikaye”de canlandırdığı Filiz karakterinde hamile olan Kaya, bebek beklediğini öğrendi.
Henüz iki aylık evli olan Kaya ve Atay, bu müjdeli haberi ise sadece aileleri ile paylaştı. İkilinin şimdilik hamilelik haberini duyurmaktan kaçındığı öğrenildi.

Ünlü oyuncunun nikâh masasına oturduğunda da hamile olduğu iddia edilmişti. Kaya o zaman hamilelik haberlerini “Kim uydurdu bilmiyorum. Yok öyle bir şey. Ben çok çocuk istiyorum. Darısı başıma, çok istiyoruz ama şu an yok” diye yalanlamıştı.

İçine kapalı bir çiftiz

Hazal Kaya bir dergiye verdiği röportajda Ali Atay’la ilişkisini şöyle anlatmıştı: “İçine kapalı bir çiftiz. Kendi minik dünyamız var. Ama bilerek böyle değil bu, bir şeylerden de kaçmıyoruz. Birbirimize iş konusunda çok güveniriz. Çok huzurlu ve birbirine güvenen bir çiftiz. Çok yakın arkadaşız artık. Hem kendimle ilgili, hem işle ilgili en doğru eleştiriler ondan gelir hep. İyi bir ekibiz açıkçası.”

hazla kaya hamile haber magazin son dakika
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Doğukan Oltulu, Hayatımda Çok Önemli Yeri Olan Birine Şarkı Yazdım
Doğukan Oltulu, Hayatımda Çok Önemli Yeri Olan Birine Şarkı Yazdım
İsmail Yk 'Asıl Bomba Yeni Albümde'..!
İsmail Yk 'Asıl Bomba Yeni Albümde'..!