Cem Yılmaz'dan Takipçisine, Kenarda Durup Ahkam Keseceğine Derhal 100 Bin TL Ver

KOMEDYEN Cem Yılmaz, İşitme Engelliler Dünya Basketbol Şampiyonası'na katılmak için sosyal medya üzerinden kendisinden 100 bin TL destek isteyen takipçisine verdiği cevaptan dolayı 'Gözümden düştün' diyerek eleştiride bulunan bir başka takipçiye, “Gözünden düşmemek gibi bir kariyer planım yok. Kenarda durup bakma derhal 100 bin TL ver" dedi...

Cem Yılmaz'dan Takipçisine, Kenarda Durup Ahkam Keseceğine Derhal 100 Bin TL Ver
Cem Yılmaz'dan Takipçisine, Kenarda Durup Ahkam Keseceğine Derhal 100 Bin TL Ver Magazincir

Komedyen Cem Yılmaz, önceki gün gerçekleştirdiği bir gösteride seyircilerden elde ettiği 300 bin TL'lik geliri Down Sendromu Derneği'ne bağışlayıp bu durumu da sosyal medya hesabından paylaşarak takipçilerine duyurdu. Kısa sürede 50 binin üzerinde beğeni alan paylaşımın altına 'Hayrettin' kullanıcı adıyla bir takipçisi, Polonya'da gerçekleştirilecek İşitme Engelliler Dünya Basketbol Şampiyonası'na katılabilmeleri için 100 bin TL'ye ihtiyaçları olduğunu belirterek, Yılmaz'dan destek istedi.

BAKANLIĞA YÖNLENDİRDİ

Yılmaz ise takipçisine, Gençlik ve Spor Bakanlığı'na başvurması gerektiğini söyledi. Hayrettin isimli kullanıcı bakanlıktan destek alamadığı için kendisine yazdığını belirterek “Oradan bir yanıt alamadığımız için cesaret edip size sordum. Canınız sağ olsun" paylaşımında bulundu.

İkili arasında yaşanan diyaloğa çok sayıda kullanıcı yorum yazdı. 'Canris' adlı kullanıcı ise Cem Yılmaz'a “Alaycı cevap yazacağına hiç cevap vermesen daha iyiydi. Gözümden düştün bu kibir ve alaycı tavrınla" dedi. Yılmaz ise “Alaycı cevap yazmadım. Olması gerekeni yazdım. Gözünden düşmemek gibi kariyer planım yok kardeşim. Kenarda durup ahkam keseceğine derhal 100 bin TL ver" dedi.

Yılmaz'ın takipçisine verdiği bu cevap 5 bine yakın beğeni alıp, çok sayıda kullanıcı tarafından paylaşıldı.

 

cem yılmaz komedyen haber magazin açıklama takipçisi son dakika gündem
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Doğukan Oltulu, Hayatımda Çok Önemli Yeri Olan Birine Şarkı Yazdım
Doğukan Oltulu, Hayatımda Çok Önemli Yeri Olan Birine Şarkı Yazdım
İsmail Yk 'Asıl Bomba Yeni Albümde'..!
İsmail Yk 'Asıl Bomba Yeni Albümde'..!