Çiçekler Can Yaman'dan mı

Erkenci Kuş dizisinde Can Yaman ile başrolü paylaşan Demet Özdemir yeni yaşına girdi...

Çiçekler Can Yaman'dan mı
Çiçekler Can Yaman'dan mı Magazincir

26 Şubat 1992'de doğan Demet Özdemir'in doğum gününü ilk olarak abisi ve ablası kutladı. Akşam ise yakın arkadaşlarıyla birlikte evinde doğum günü kutlaması yapan genç oyuncu için havai fişek gösterisi yapıldı.

GÜLLER CAN YAMAN'DAN MI?
Özdemir, sabah sete geldiğinde ilginç bir sürpriz ile karşılaştı. Karavanının güllerle dolu olduğunu gören genç oyuncu o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Takipçileri " Bu güller Can Yaman'dan mı" diye sordu.

Bir zamanlar Demet Özdemir ile aynı dizide rol alan Fatma Toptaş da sosyal medyada bir fotoğraf paylaştı. Paylaştığı fotoğrafa ise şu notu düştü: Bir kız kardeşi olmalı insanın bu hayatta. Sizi anlayan ve gerçekten seven, Küsmek nedir bilmediğiniz, dost kalmayı başardığınız, saatlerce hiç bıkmadan sohbet edebildiğiniz, gözünüzden yaş gelinceye kadar güldüğünüz. Bir kız kardeşi olmalı insanın. Size ayna olmayı başara bilen, her düştüğünüzde elini uzatıp "korkma, ben buradayım" deyip kaldıran. Omuzunda ağlayıp gözyaşınızı silen, bir kız kardeşi olmalı insanın. Aynı anne babadan doğmasanız da aynı kanı taşımasanız da… Taşıyan bir ortak canınız vardır belki de... İyi ki doğdun canım.

 

demet özdemir can yaman haber magazin son dakika gündem yeşi yaş doğum günü
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Doğukan Oltulu, Hayatımda Çok Önemli Yeri Olan Birine Şarkı Yazdım
Doğukan Oltulu, Hayatımda Çok Önemli Yeri Olan Birine Şarkı Yazdım
İsmail Yk 'Asıl Bomba Yeni Albümde'..!
İsmail Yk 'Asıl Bomba Yeni Albümde'..!