Bülent Ersoy İsyan Etti, Hayvanlar İçin İnsana Ölüm

Usta sanatçı Bülent Ersoy, hakkında yapılan kürk haberleri sonrası Instagram hesabından bir paylaşımda bulundu...

Bülent Ersoy İsyan Etti, Hayvanlar İçin İnsana Ölüm
Bülent Ersoy İsyan Etti, Hayvanlar İçin İnsana Ölüm Magazincir

Bülent Ersoy, 2017'de hayvanseverlerin tepkisi üzerine 2.5 milyon TL'lik 8 kürkünü artık kullanmayacağını açıklamıştı. Ancak bu sözünden kısa sürede dönmüş ve yeniden kürklerini giymeye başlamıştı.

Usta sanatçı, geçtiğimiz gün de yeni aldığı 150 bin TL'lik kürküyle poz verdi. Nişantaşı'nda 5 saat kaldığı bir mağazadan çıkarken görüntülenen Bülent Ersoy'un 500 bin TL'lik leopar kürkünün provasında olduğu, bunun dışında 2 kürk daha sipariş ettiği ortaya çıktı.

Hayvanseverlerin tepkisini çeken Bülent Ersoy, sosyal medya üzerinden çok sayıda hakaret mesajları gelince Instagram hesabından şu açıklamayı yaptı:

"ŞAŞKINLIK VE TEESSÜR İÇERİSİNDE OKUDUM"

''Aziz ve muhterem sayın takipçilerim;
Bugün, tüm magazin sitelerine başlık olan kürk giyme haberlerime gelen kötü yorumları şaşkınlık ve de derin bir teessür içerisinde okudum. Sözde hayvansever, yaratılmış canlıyı sözde seven bazı yorumcular şahsım için yüce Allah'tan ölüm dileyip beddualar ve de hakaretamiz sözcüklerle bana yazılı saldırılarda bulunmuşlar.

İşte bu noktada, beni düşünceye sevk eden çok önemli bir konu ortaya çıkıyor. O da; insan canını hiçe sayıp ‘soğuktan geber, öl inşallah’ diyebilecek duygu-durum bozukluğu yaşayan kişilere ne dereceye kadar saygı duyulabileceğidir! Hayvanlar için insana ölüm. Bu bir tenakuz ve akıl dışı düşünce bozukluğudur. Beni çeşitli yönlerimle eleştirebilir, öfke duyabilir, hatta ve hatta beni sevmeyebilirsiniz. Bunlar, sizlerin en tabii haklarınız; ama hayvan yaşasın diye bir insana ‘öl inşallah’ diyenler karşıma sevgi ve evrencilik ile gelmesin! Ayrıca, medeni insanlar görüşlerini küfür, kafir, beddua ve hakaret etmeksizin sunmayı da bilmelidirler.

"GERÇEK DEĞİL DİYEBİLİRDİM AMA..."

Bendeniz bu ilerleyen yaşıma kadar sevenlerime hep dürüst olup kendileriyle hep gerçekleri paylaştım, gerçekleri söyledim. İsteseydim çevredeki tüm kürk giyenler, hatta dizilerde görüntü veren artistler gibi 'imite bu, gerçek değil' diyebilirdim ama demedim, demem de. Kaldı ki, geçen sene kürk giyme spekülasyonlarına karşın sağlığım açısından yeniden kürk giymeye el mecbur olduğumu tüm kamuoyuna da bildirmiştim. İşte bu noktada yine dürüstlüğümden taviz vermedim, vermeyeceğim, verdiremeyeceksiniz! Bu konuyla ilgili şahsıma karşı hakarette bulunan yazı ve yorumların sahiplerinin tek tek tespit edilmesi için emr-ü irademde çalışan ekiplerimi görevlendirdim. Tüm hukuki haklarımı kullanarak bu kişiler hakkında yasal işlemler başlatacağımı da saygılarımla arz ederim efendim."

bülent ersoy kürk haber magazin öfke açıklama isyan
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Doğukan Oltulu, Hayatımda Çok Önemli Yeri Olan Birine Şarkı Yazdım
Doğukan Oltulu, Hayatımda Çok Önemli Yeri Olan Birine Şarkı Yazdım
İsmail Yk 'Asıl Bomba Yeni Albümde'..!
İsmail Yk 'Asıl Bomba Yeni Albümde'..!