Petek Dinçöz, Oğluyla Miami'ye Yerleşti

2014 yılında nikah masasına oturduğu iş insanı Serkan Kodaloğlu'ndan geçtiğimiz ay boşanan şarkıcı Petek Dinçöz, oğlu İrfan Aslan ile Miami'ye yerleştiğini açıkladı

Petek Dinçöz, Oğluyla Miami'ye Yerleşti
Petek Dinçöz, Oğluyla Miami'ye Yerleşti Magazincir

Petek Dinçöz ile iş insanı Serkan Kodaloğlu, 8 yıllık evliliklerini geçtiğimiz mart ayında tek celsede sonlandırmıştı.

Boşandıktan sonra bir süre sessiz kalan Dinçöz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla suskunluğunun sebebini açıkladı.

MIAMI'YE YERLEŞMEYE KARARI ALDIM

İrfan Aslan ile Miami'ye yerleştiğini belirten 41 yaşındaki şarkıcı, oğlu ile yeni evinin bahçesinde verdiği pozuna şu notu düştü:
Herkese merhabalar... Beni yıllardır yalnız bırakmayan, benimle birlikte büyüyen başta 'PDFC' ailem, sonra siz değerli sevenlerim... Öncelikle beni merak ettiğiniz için çok teşekkür ederim, ben çok iyiyim. Oğlumun yabancı dilini daha hızlı ve iyi geliştirebilmesi için bundan sonraki süreçte eğitim ve öğretim yılını yurt dışında devam etmesini istediğim için Miami'ye yerleşme kararı aldım.

Bir süre işlerim doğrultusunda gidiş-dönüş yapacağım. Onun dışında burası çok güzel, alışmaya çalışıyoruz. Elimden geldiğince de Instagram'da aktif olmaya çalışacağım. Hepinizi çok seviyorum, kocaman sevgiler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Doğukan Oltulu, Hayatımda Çok Önemli Yeri Olan Birine Şarkı Yazdım
Doğukan Oltulu, Hayatımda Çok Önemli Yeri Olan Birine Şarkı Yazdım
İsmail Yk 'Asıl Bomba Yeni Albümde'..!
İsmail Yk 'Asıl Bomba Yeni Albümde'..!