Selin Ciğerci, Ne Yapabiliriz Arabamız Lüks

Gökhan Çıra'yı askerlik yaptığı birlikten lüks araçlı konvoyla çıkarttığı görüntüler büyük tepki çeken Selin Ciğerci, olayla ilgili açıklamalarda bulundu.

Selin Ciğerci, Ne Yapabiliriz Arabamız Lüks
Selin Ciğerci, Ne Yapabiliriz Arabamız Lüks Magazincir

Ciğerci, "Birçok insan askeriyeye çocuklarını almaya arabayla geliyor, arabayla da çıkıyor. Burada problem sadece arabaların markaları yüzünden... Ne yapabiliriz, arabalarımız lüks, buydu yani" ifadelerini kullandı.

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci'nin ikinci kez evlilik kararı aldığı Gökhan Çıra'yı tezkeresinde askerlik yaptığı birlikten lüks araçlı konvoyla çıktığı görüntüler gündem olmuştu. Diğer aileler dışarıda beklerken Ciğerci'nin bu hareketi sosyal medyada büyük tepki topladı. Görüntülerle ilgili Milli Savunma Bakanlığı da inceleme başlattı.

"ÇOK AYIP ŞEYLER BUNLAR"

Konuya ilişkin TV100'e konuşan Selin Ciğerci, "O kadar konuları çarpıttılar ki... İçeride bir tek biz yoktuk. İçeride arabası olan aileler de vardı dışarı da arabası olmayan aileler de vardı. Gökhan'ın abisi de astsubay olduğu için o kadar üzgünler ki annesi de babası da çok üzgünler. Resmen, 'Vatan haini' yazanlar bile vardı yorumlarda. Çok ayıp şeyler bunlar" diye konuştu.

"NE YAPABİLİRİZ, ARABALARIMIZ LÜKS"

Açıklamalarının devamında ise Ciğerci, "Gökhan da çok üzüldü. Birçok insan askeriyeye çocuklarını almaya arabayla geliyor, arabayla da çıkıyor. Burada problem sadece arabaların markaları yüzünden... Ne yapabiliriz, arabalarımız lüks, buydu yani" dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Doğukan Oltulu, Hayatımda Çok Önemli Yeri Olan Birine Şarkı Yazdım
Doğukan Oltulu, Hayatımda Çok Önemli Yeri Olan Birine Şarkı Yazdım
İsmail Yk 'Asıl Bomba Yeni Albümde'..!
İsmail Yk 'Asıl Bomba Yeni Albümde'..!