Samsak Güveci Rekoru

Sunuculuğunu Elif Buse Doğan ve Serkan Çağrı'nın üstlendiği TRT Müzik'te Pazar günleri ekrana getirilen Nefesten Sese adlı programda ikilinin düeti rekor kırdı.

Samsak Güveci Rekoru
Samsak Güveci Rekoru Magazincir

Her pazar TRT Müzik'te 'Nefesten Sese' isimli müzik eğlence programını sunan Elif Buse Doğan ve Serkan Çağrı, birlikte seslendirdikleri 'Samsak Döveci' isimli eser rekora imza attı... Türkü birçok sosyal medya platformunda fenomen oldu.

'Nefesten Sese' programında Serkan Çağrı tarafından repertuara alınan 'Samsak Döveci' türküsünü seslendiren Elif Buse Doğan, 'Serkan abi bu türküyü seslendir, çok yakışır dedi, ben de keyifle ve eğlenerek seslendirdim. Ama bu kadar dinleneceği aklımın ucuna gelmezdi' dedi.

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesine ait olan bu anonim türkü şu anda Tiktok'ta 446 milyon görüntülenirken ve Youtube'da trendlerde yerini korumaya devam ediyor. Trt, Elif Buse Doğan ve Serkan Çağrı'nın Youtube hesaplarında paylaşılan şarkı totalde 8 milyon izlenmeyi geçti.

Sosyal medya üzerinden sayısız beğeni ve video aldıklarını söyleyen Elif Buse Doğan, 'Özellikle öz müziğimizin, türkülerimizin trend olması ve z kuşağının yoğun ilgisi bizi çok mutlu etti' diye konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Doğukan Oltulu, Hayatımda Çok Önemli Yeri Olan Birine Şarkı Yazdım
Doğukan Oltulu, Hayatımda Çok Önemli Yeri Olan Birine Şarkı Yazdım
İsmail Yk 'Asıl Bomba Yeni Albümde'..!
İsmail Yk 'Asıl Bomba Yeni Albümde'..!