Yıldız Tilbe'ye Tepki Büyüyor

Yıldız Tilbe, sokak köpeklerini hedef alan paylaşımlarının ardından özür dilese de ünlü şarkıcıya tepkiler çığ gibi büyüyor.

Yıldız Tilbe'ye Tepki Büyüyor
Yıldız Tilbe'ye Tepki Büyüyor Magazincir

Yıldız Tilbe, son dönemde yaşanan köpek saldırılarının ardından yaptığı "Bölge halkı zehirli et versin, hepsi gebersin!" şeklindeki paylaşımla eleştiri oklarının hedefi haline geldi.

"MASUM KÖPEKLERDEN ÖZÜR DİLİYORUM"

Ünlü şarkıcının bu açıklamaları "yıldıztilbehaddinibil" hashtag'i ile tepki topladı. Kısa sürede sosyal medyada gündem olan Tilbe, daha sonra masum köpeklerden özür dilediğini belirterek, hakkında yapılan yorumlara yanıt verdi.

SUÇ DUYURUSU

Yıldız Tilbe'nin paylaşımlarına karşı harekete geçen İstanbul Barosu Hayvan Hakları Merkezi, ünlü sanatçı hakkında suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı.

TEPKİ BÜYÜYOR!

Özür mesajına rağmen Tilbe'ye tepkiler çığ gibi büyüyor. Magazin dünyasının ünlü isimleri de sosyal medya hesaplarından konuyla alakalı paylaşımlarda bulunuyor.

AJDA PEKKAN

Savaşa karşı ve şiddete karşı duruşumuzu, hayatın her alanında ve her canlıya yapılacak vahşete ve baskıya karşı da göstermemiz gerekiyor. Gerçekten çok üzgünüm. Mazlumları hedef alan hiçbir ölüm fermanına sessiz kalamam. Bizler yaşatmak için varız. Sokak hayvanları sahipsiz değildir.

BAŞAK DİZER TATLITUĞ

Siz hiç zehirli et yüzünden saatlerce kan kusarak, bağırarak ölen bir köpek gördünüz mü? Vicdanınızdan utandık... Çözüm bu mu olmalı? Yoksa toplu kısırlaştırmak, rehabilite etmek ve sayılarını azaltmak mı? Zaten maksimum 10 sene yaşayan bir hayvandan bahsediyoruz. Çoktan biterdi bu sorun 20 senede kısırlaştırma ile.

AYNUR AYDIN

Bir canın açlığından yararlanıp, onu zehirli etle ‘gebertmek’ (!) hangi vicdana sığar? Canımız gibi sevdiğimiz Yıldız Tilbe’den bunları duymak beni büyük bir umutsuzluğa sürükledi.

LEMAN SAM

Dostlar üzülmüşler. Yormayın boşuna kendinizi... Bu kadın anlamaz, umursamaz!

GONCA VUSLATERİ

Neden böyle bir açıklama yaparsın Yıldız Tilbe? Neden! Nasıl ya..

CEYLAN ERTEM

Bir süre 'El Adamı'nı söylemeyeceğim. Konsere gelenler bunu bilerek gelsinler.

BEGÜM KÜTÜK

Bize duygusal şarkılar armağan edip, sanatına hayran bırakan hanımefendiye bakın... Zehirli etle köpek gebertmekten bahsediyor! Daha önce zehirlemişliği var herhalde ki yüksek sesle bu aklı verebiliyor!

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Doğukan Oltulu, Hayatımda Çok Önemli Yeri Olan Birine Şarkı Yazdım
Doğukan Oltulu, Hayatımda Çok Önemli Yeri Olan Birine Şarkı Yazdım
İsmail Yk 'Asıl Bomba Yeni Albümde'..!
İsmail Yk 'Asıl Bomba Yeni Albümde'..!