Seda Sayan Evleniyor mu

Sabahların Sultanı Seda Sayan isimli programla hafta içi her gün izleyiciyle buluşan Seda Sayan’ın müzisyen Çağlar Ökten'den evlilik teklifi aldığı ve Seda Sayan’ın bu teklif karşısında çok şaşırdığı iddia edilmiş ve Seda Sayan’ın kendisine yöneltilen evlilik teklifine yeşil ışık yaktığı belirtilmişti.

Seda Sayan Evleniyor mu
Seda Sayan Evleniyor mu Magazincir

Geçtiğimiz aylarda Ata Çağlayan ile aşk yaşadığı iddiasıyla gündeme gelen ve kısa sürede ilişki haberlerini yalanlayan Seda Sayan'ın bu sefer de evlilik kararı aldığı ileri sürüldü.

 

Seda Sayan'ın birlikte çalıştığı müzisyen Çağlar Ökten'den 14 Şubat'ta aldığı evlilik teklifine 'Evet' dediği iddia edildi.

Hakkındaki aşk iddiasının ardından TV8 ekranlarında yayınlanan magazin programına bir açıklama yapan Sayan, hakkındaki aşk iddiasını yalanladı. 

Sayan gönderdiği ses kaydında "Her ay beni başka bir isimle sevgili misin diye arıyorsun. Yıl olmuş 2022 sen bana sevgili diyorsun. Çağlar benim programda çalışan solistim. Aynı zamanda da sahnedeki vokalistim. Çağlar'la birlikte yapımcılık yapmaya başladık. Albüm çıkartıyorum başka bir şey de yok" ifadelerini kullandı.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Doğukan Oltulu, Hayatımda Çok Önemli Yeri Olan Birine Şarkı Yazdım
Doğukan Oltulu, Hayatımda Çok Önemli Yeri Olan Birine Şarkı Yazdım
İsmail Yk 'Asıl Bomba Yeni Albümde'..!
İsmail Yk 'Asıl Bomba Yeni Albümde'..!