Hülya Avşar 'Söylemek İstediğim Çok Şey Var Ama'

Hülya Avşar geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda yaptığı Tanju Çolak itirafı ile olay yaratmıştı.

Hülya Avşar 'Söylemek İstediğim Çok Şey Var Ama'
Hülya Avşar 'Söylemek İstediğim Çok Şey Var Ama' Magazincir

Ünlü sanatçı Hülya Avşar, Darülaceze'nin hizmet ve projelerini tanıtmak üzere düzenlenen 12. Darülaceze Buluşmaları'na onur konuğu olarak katıldı. Düzenlenen etkinlikte konuşan Avşar, "İhtiyar meclisi denen güzel bir cümle var. O ihtiyar meclisinin anlamı aslında o yaşlılarımızın ne kadar değerli olduklarıdır.

 

Bizim bu dünyadan anlamadığımız fakat onlarla konuştuğumuz zaman çok şey öğreneceğimiz, hatta onların bize uzaktan bakıp güldükleri bir dünya orası. Burada ailenin önemi en çok altı çizilen noktalardan biri oldu. Ben de hep kızımla aynı şeyi konuşuyorum.

 

Aile çok önemli diyorum ezelden beri. Çünkü paran da olabilir, ünlü de olabilirsin, her şeye sahip de olabilirsin ama dönüp baktığın zaman arkana seni seven ve güvenebileceğin, sırtını yaslayabileceğin bir ailen yoksa hiçbir şeyin yok demektir.

 

Ki var olduğuna şükürler olsun. Yaşlı bakım alanları ve yaşlılarımızın sosyal alanlarını görünce inanamadım. Bu kadar kısa sürede bitmesi de çok güzel.

 

Destek veren herkese teşekkürler, sağ sol demeden siyasette kim nereye bakarsa baksın, kim nereyi severse sevsin beni hiç ilgilendirmiyor. Bu tür şeyleri destekleyen herkesin her zaman başımın üstünde yeri olacaktır" diye konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Doğukan Oltulu, Hayatımda Çok Önemli Yeri Olan Birine Şarkı Yazdım
Doğukan Oltulu, Hayatımda Çok Önemli Yeri Olan Birine Şarkı Yazdım
İsmail Yk 'Asıl Bomba Yeni Albümde'..!
İsmail Yk 'Asıl Bomba Yeni Albümde'..!