Şeyma Subaşı'dan Gönderme

Şeyma Subaşı, evlilik hazırlığı yaparken ayrıldığı Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi'nin, İlişkiyi ben bitirdim sözlerinden sonra manidar bir paylaşımda bulundu.

Şeyma Subaşı'dan Gönderme
Şeyma Subaşı'dan Gönderme Magazincir

2018'de Acun Ilıcalı ile boşanmasının ardından İtalyan Guido Senia'yla aşk yaşamaya başlayan ancak aradığı mutluluğu yine bulamayan Subaşı, ocak ayında Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile yeni bir aşka yelken açtı.

"BEBEĞİMİ KAYBETTİM"

Kendisi için uçak kapatan sevgilisi hakkında, "Ben onun malı olmaktan mutluyum" diyen Subaşı, geçtiğimiz ay evlilik teklifi almasının ardından hamile olduğunu açıkladı. Ancak hamileliğini duyurduğu paylaşımı hemen silmesi kafaları karıştırdı. Subaşı, iki gün sonra da bebeğini kaybettiğini söyledi. Ardından Subaşı ilişkilerini noktaladıklarını duyurdu.

"AYRILMAK İSTEYEN BENDİM"

Özellikle son bir ayda magazin gündeminde sıkça konuşulan ikilinin ayrılık nedeni merak konusu olurken, Alsaloussi sessizliği bozdu. "İilişkinin bitmesini isteyen bendim." diyen iş insanı, Şeyma Subaşı ile yaşam tarzlarının farklı olduğunu ve Subaşı'nın ilişkilerini çok göz önünde yaşadığını belirtti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Doğukan Oltulu, Hayatımda Çok Önemli Yeri Olan Birine Şarkı Yazdım
Doğukan Oltulu, Hayatımda Çok Önemli Yeri Olan Birine Şarkı Yazdım
İsmail Yk 'Asıl Bomba Yeni Albümde'..!
İsmail Yk 'Asıl Bomba Yeni Albümde'..!