Bengü, İkinci İle Sahalara Veda Etmeyi Düşünüyorum

Nişantaşı'nda objektiflere yansıyan ve ikinci kez anne olmak için gün sayan ünlü şarkıcı Bengü, "Toplamda kaç çocuk sahibi olmayı istiyorsunuz?" sorusuna yanıt verdi.

Bengü, İkinci İle Sahalara Veda Etmeyi Düşünüyorum
Bengü, İkinci İle Sahalara Veda Etmeyi Düşünüyorum Magazincir

Bengü, "Babamıza kalsa 4-5 tane olacak ama bende o yok. Yaş sınırını aşıyorum. İkinci ile sahalara veda etmeyi düşünüyorum. Bir kız, bir erkek yeter. Babasını çok seviyorum, oğlunu da çok seveceğim" ifadelerini kullandı.

Şarkıcı Bengü, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Tatil öncesi alışveriş yapmaya çıktığını söyleyen Bengü, "Çarşamba günü tatile çıkıyoruz. Hem kendime, hem de Zeynep'e bir şeyler almaya çıktım. Önce bir anneanne ve dede ziyareti, sonra mavi tur yapacağız" dedi.

İNŞALLAH BEBEĞİM DE ANTİKORLU DOĞACAK

İkinci bebeğine 5 aylık hamile olan Bengü, geçtiğimiz günlerde koronavirüs aşısı olmuştu.

Hamile olduğu için konuyla ilgili detaylı araştırma yaparak aşı olduğunu belirten şarkıcı, "3 aydan sonra aşı yapılması öneriliyor. Ben 5 aylık olduğum için gönül rahatlığıyla ilk gün gidip, aşı yaptırabildim. Şu ana kadar da hiçbir yan etki görmedim. İnşallah bebeğim de antikorlu doğacak. Ben ailem, hepimiz uygun gördük. Doktorum da izin verdi. Aşı olmayı, yaptırmamaktan daha uygun buluyorum. Özellikle hamilelik döneminde koronavirüse yakalanırsan daha riskli buluyorum" diye konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Doğukan Oltulu, Hayatımda Çok Önemli Yeri Olan Birine Şarkı Yazdım
Doğukan Oltulu, Hayatımda Çok Önemli Yeri Olan Birine Şarkı Yazdım
İsmail Yk 'Asıl Bomba Yeni Albümde'..!
İsmail Yk 'Asıl Bomba Yeni Albümde'..!