Gökhan Alkan ve Nesrin Cavadzade Evlilik Yolunda

Oyuncu çift Gökhan Alkan ve Nesrin Cavadzade önceki gün Etiler’deydi.

Gökhan Alkan ve Nesrin Cavadzade Evlilik Yolunda
Gökhan Alkan ve Nesrin Cavadzade Evlilik Yolunda Magazincir

Lüks araçlarının içinde sıkışan trafikte görüntülenen ikili, her şeyin yolunda olduğunu söyledi. Muhabirlerin “Aileleriniz tanıştı mı?” sorusuna Alkan, “Bizi trafikte yakaladınız. Zamanı gelince her şeyden önce sizin haberiniz olur. Bizde her şey kuralına uygun oluyor. Evlilik yolunda güzel bir birlikteliğimiz var” cevabını verdi. Cavadzade de sevgilisinin yanıtına kahkaha attı. 

Karavan sorusu sinirlendirdi 

“Masumiyet” adlı diziyle ekrana dönen Deniz Çakır önceki gün Etiler’de bir kuaförden çıkarken görüntülendi. Dizi setinde kendisine verilen karavanı küçük bulduğu için rol arkadaşları Serkay Tütüncü ve İlayda Alişan’ın karavanına geçtiği, bu nedenle krize neden olduğu iddia edilen ünlü oyuncu konuyla ilgili sorulara “Ya öyle şey olur mu ya” diyerek tepki gösterdi. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü de kutlayan ünlü oyuncu, “Umarım bütün bu saçma sapan şeylerin olmadığı eşit güzel yarınlar olsun” dedi. 

Hep evdeyim 

Nilperi Şahinkaya önceki gün sevgilisi Emre Yusufi ile birlikte Bebek’te görüntülendi. İkili, market alışverişi yaptıklarını söyledi. Şahinkaya “Dizimin çekimleri bitti. Şimdi dinleniyorum. Boş zamanlarımda yatıyorum ve genelde hep evdeyim” dedi. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Doğukan Oltulu, Hayatımda Çok Önemli Yeri Olan Birine Şarkı Yazdım
Doğukan Oltulu, Hayatımda Çok Önemli Yeri Olan Birine Şarkı Yazdım
İsmail Yk 'Asıl Bomba Yeni Albümde'..!
İsmail Yk 'Asıl Bomba Yeni Albümde'..!