Emrah'tan Ferhat Göçer'e Jest

Sözü ve Bestesi Emrah'a ait olan 'Götür Beni Gittiğin Yere' şarkısının yeni versiyonu için, Ferhat Göçer ve Karadeniz Müziğinin Sevilen ismi Yüksel Baltacı'nın birlikte seslendirdikleri şarkının klip çekimi, Halkalı tren garında yapıldı.

Emrah'tan Ferhat Göçer'e Jest
Emrah'tan Ferhat Göçer'e Jest Magazincir

Kubilay Kasap yönetmenliğinde gerçekleştirilen Klip çekimi sırasında basın mensuplarına kısa bir röportaj veren Ferhat Göçer ve Yüksel Baltacı, Nefes filmi ile özdeşleşmiş olan “Götür Beni Gittiğin Yere” için hazırlamış oldukları alternatif versiyonu yayınlayacak olmanın heyecanını paylaştı.
Göçer; “Götür Beni Gittiğin Yere” cümlesi, İnsanların birbirine olan, özlem, hasret ve uğurlama duygularını anlatıyor, bizde hem tren dokusunu, hem de insanlarla buluşma atmosferini yaşatan bir klip olsun istedik, işin içine Karadeniz ritmi, enerjisi, ruhu girince çok güzel ve çok keyifli oldu” dedi.

Şarkıyı alırken Emrah'ın herhangi bir telif talebinin olmadığını ve maddiyatı hiç konuşmadıklarını söyleyen Ferhat Göçer, "Aramızda para konusu geçmedi, aramızda yılların dostluğu var. Burada karşılıklı bir anlaşma var. Ben emeğimi, o da eserini koydu  ve ortaya bir değer çıktı, Şarkı ve klip 13 Kasım’da Seyhan Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yayınlanacak, umarız herkes beğenerek dinleyip, izleyecektir, dedi.

ferhat göçer emrah götür beni gittiğin yere haber magazin son dakika gündem müzik hediye single albüm
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Doğukan Oltulu, Hayatımda Çok Önemli Yeri Olan Birine Şarkı Yazdım
Doğukan Oltulu, Hayatımda Çok Önemli Yeri Olan Birine Şarkı Yazdım
İsmail Yk 'Asıl Bomba Yeni Albümde'..!
İsmail Yk 'Asıl Bomba Yeni Albümde'..!