Enes Batur ve Ecenaz Üçer Cumhurbaşkanı'ndan Yardım İstedi

Sosyal medya ünlüsü Youtuber Enes Batur Sungurtekin'in Koronavirüs testinin sonucunun pozitif çıkması sonrası ortadan kaybolduğu ve polisin operasyonuyla bulunup Sancaktepe'de bir öğrenci yurduna yerleştirildiği öğrenildi.

Enes Batur ve Ecenaz Üçer Cumhurbaşkanı'ndan Yardım İstedi
Enes Batur ve Ecenaz Üçer Cumhurbaşkanı'ndan Yardım İstedi Magazincir

"ŞEREFİM ÜZERİNE YEMİN EDİYORUM"

Youtuber Enes Batur, Koronavirüs olduğunu öğrendikten sonra sevgilisi Ece Naz Üçer ile birlikte kaçtığına yönelik iddiaları yalanladı.

Enes Batur, "Cumartesi akşamı Korona testim pozitif çıktı. O günden bugüne kadar evimden hiç dışarı çıkmadım. Şerefim üzerine yemin ederim ki karantina kurallarını ihlal etmedim. Bazı medya organları beni karalamaya çalışıyor. Hiçbir yere kaçmadığım halde 15-20 polis evime baskın yapıp zorla beni ve kız arkadaşımı evden alarak öğrenci yurduna getirdi." dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN VE İÇİŞLERİ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU'DAN YARDIM İSTEDİ

Korona sonrası iyileşme sürecini evinde huzur içinde geçirmek istediğini ifade eden Enes Batur, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan yardım istedi. Batur, "Beni zorla alıp yurda getirdiler, karantina sürecini evimde geçirmek istiyorum onun için yetkililerden başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'dan yardım istiyorum" açıklaması yaptı.

ECENAZ ÜÇER: ZORLA ALINIP YURDA GETİRİLDİK

Enes Batur'un kız arkadaşı Ecenaz Üçer de yaşananları videoya çekerek anlattı. Cuma günü yapılan test sonucunu pozitif çıktığını ve o günden sonra hiçkimse ile temas kurmadıklarını söyleyen Ecenaz Üçer, zorla evden alınıp yurda getirildiklerini söyledi.

Üçer, "Herkesin hayatına saygı duyuyoruz kendi hayatımıza saygı duyduğumuz gibi. Test sonucumuz pozitif çıktıktan sonra evimizde kendimizi izole ettik. Evde de sosyal mesafeye dikkat ediyorduk. Polisler eve gelip zorla bizi buraya getirdi. Biz kimsenin hayatını tehlikeye atacak bir şey yapmadık. Sayın Cumhurbaşkanımız ve yetkililerden yardım istiyoruz. Karantina sürecini evimizde geçirmek istiyoruz" şeklinde konuşarak yaşananların iç yüzünü açıkladı.

enes batur enes batur sungurtekin karantina covid19 test pozitif ecenaz üçer recep tayyip erdoğan yardım çağrısı yalanladı son dakika magazin haber youtube
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Doğukan Oltulu, Hayatımda Çok Önemli Yeri Olan Birine Şarkı Yazdım
Doğukan Oltulu, Hayatımda Çok Önemli Yeri Olan Birine Şarkı Yazdım
İsmail Yk 'Asıl Bomba Yeni Albümde'..!
İsmail Yk 'Asıl Bomba Yeni Albümde'..!