Survivor Cemal Can'dan Acun Ilıcalı'ya Şaşırtan Soru

Şubat ayından bu yana Dominik'te ter döken yarışmacılardan Cemal Can Canseven, Yasin Obuz ve Barış Murat Yağcı finale kaldı.

Survivor Cemal Can'dan Acun Ilıcalı'ya Şaşırtan Soru
Survivor Cemal Can'dan Acun Ilıcalı'ya Şaşırtan Soru Magazincir

Acun Ilıcalı'nın uçağıyla Türkiye'ye doğru yola çıkan yarışmacılar, corona virüs tedbirleri kapsamında maske taktılar. Aylardır izole bir bölgede olan yarışmacılar maskeyle ilk kez tanışırken, Cemal Can'ın tepkisi dikkatlerden kaçmadı.

Survivor 2020'nin dün akşam ekranlara gelen bölümünde, asin, Cemal Can, Barış ve Berkan'ın son dörde kalmayı başardığı yarışta son konsey gerçekleşti.

 

Cemal Can'ın dokunulmazlığı almasıyla birlikte Yasin, Berkan ve Barış sms'e çıktı.Oylama sonucunda; Berkan yarışmaya veda ederken, final koltuğuna oturan üç isim Ilıcalı'nın uçağıyla Türkiye'ye doğru yola çıktı.

Toplam 14 saat sürecek olan yolculuğun ilk dakikalarında Acun Ilıcalı, Instagram hesabından canlı yayın yaptı.

MASKEYLE İLK DEFA TANIŞTILAR! 

Aylardır izole bir bölgede olan ve pandemiye yönelik tedbirleri bilmeyen Survivor finalistleri ise ilk defa maske gerçeğiyle tanıştı.

Bu durumu yadırgayan Cemal Can ise Ilıcalı'ya "Biz hep böyle mi dolaşacağız?" diye sordu. Ilıcalı ise "Sokaktaysan evet ama çekimlerde takmayacaksınız" yanıtını verdi.

Öte yandan İstanbul'daki final gitmek için Acun Ilıcalı'nın özel jetine binen yarışmacılar büyük heyecan yaşadı. Ilıcalı, uzun yolculuk sırasında uçaktan canlı yayın yapacaklarını söyledi.

 

cemal can haber magazin son dakika gündem barış berkan acun acun ılıcalı maske pandemi survivor final
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Doğukan Oltulu, Hayatımda Çok Önemli Yeri Olan Birine Şarkı Yazdım
Doğukan Oltulu, Hayatımda Çok Önemli Yeri Olan Birine Şarkı Yazdım
İsmail Yk 'Asıl Bomba Yeni Albümde'..!
İsmail Yk 'Asıl Bomba Yeni Albümde'..!