Murat Boz ile Hadise 'O Ses Türkiye'den Ayrılıyor Mu?

Geçtiğimiz günlerde Acun Ilıcalı'nın "O Ses Türkiye jürisi değişecek" açıklamasının ardından Beyazıt Öztürk, Seda Sayan ile birlikte jüri koltuğunda oturan Hadise ve Murat Boz'un Instagram'dan yaptıkları paylaşımlar, ikilinin yeni sezonda olmayacağı yönünde yorumlandı...

Murat Boz ile Hadise 'O Ses Türkiye'den Ayrılıyor Mu?
Murat Boz ile Hadise 'O Ses Türkiye'den Ayrılıyor Mu? Magazincir

Acun Ilıcalı, geçtiğimiz gün gazeteci Cüneyt Özdemir'in YouTube kanalında yayınlanan programın konuğu oldu. Ilıcağı, programda yapımcılığını üstlendiği 'O Ses Türkiye' yarışmasının jürisinde değişiklik olacağını duyurdu.

Acun Ilıcalı, "Bu yıl jüride değişiklik yapacağız. Ben 4 jürime de aşığım. Hepsi birbirinden değerli ve çok sevdiğim isimler. Ancak seyirci değişikliği seviyor" dedi.

Ilıcalı'nın açıklamasından sonra Beyazıt Öztürk, Seda Sayan ile jüri koltuğuna oturan Hadise ve Murat Boz'un Instagram'dan yaptıkları paylaşım dikkat çekti.

Boz, sosyal medya hesabının hikaye kısmına yarışmada çekildiği bir kareyi eklerken, Hadise de "Murat Boz style" ifadelerini kullandı. Yıllardır 'O Ses Türkiye' yarışmasında jüri koltuğunda oturan ikilinin bu hareketi, yeni sezonda olmayacağı yönünde yorumlandı.

murat boz hadise acun ılıcalı cüneyt özdemir haber magazin son dakika gündem o ses türkiye ayrılıyor mu jüri değişikliği
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Doğukan Oltulu, Hayatımda Çok Önemli Yeri Olan Birine Şarkı Yazdım
Doğukan Oltulu, Hayatımda Çok Önemli Yeri Olan Birine Şarkı Yazdım
İsmail Yk 'Asıl Bomba Yeni Albümde'..!
İsmail Yk 'Asıl Bomba Yeni Albümde'..!