Serdar Ortaç Sonunda İsyan Etti

Serdar Ortaç, eşi ve kendisiyle ilgili çıkan haberlere ve açıklamalara isyan etti...

Serdar Ortaç Sonunda İsyan Etti
Serdar Ortaç Sonunda İsyan Etti Magazincir

Ünlü oyuncu Yeliz Yeşilmen, 2. Sayfa programına konuk oldu.  Programda yayınlanan Chloe ve Serdar Ortaç haberi üzerine ikilinin evliliğiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yeşiz Yeşilmen, "Ne olursa olsun bu zamana kadar bir çocuk yapılmalıydı. Çocuk yapmadıkça gerçek bir aile olamazsın ben onları aile olarak görmüyorum. Elini bile tutmuyor Serdar Ortaç'ın, kullanıyor." dedi.

Bunun üzerine ünlü şarkıcı Serdar Ortaç Instagram hesabından şu paylaşımı yaptı,

Hanım dahya yeni Türkiye'ye geldi. Kaza geçirdi, 4 ay yattı, 30 metre uçtu. Neredeyse ölüyordu. 30 tane kırık vardı vücudunda, yüzü gözü tanınmaz haldeydi. Yeni toplarladı kızcağız, gelirgelmez bunlara boşanacaklar, bu kız Serdar'ı sevmiyor, bunlar ne biçim aile, çocuk niye yapmıyorlar... Dur bir kız iyileşsin de çocuk yapacak gale gelsin önce! Ayrıca ne zaman bebek yapacağımdan kime ne derken kardeşim yoğun bakımda, ben hastalandım gene... Konserlerim başladı, bırakın da onlarla ilgileneyim.

Biz birbirimizi seviyoruz. Ne zaman, ne yapacağımızı biliyoruz. Başımızda daha büyük dertler var, küçük kardeşim yoğun bakımda, hanım daha yeni trafik kazası yaptı, yüzü gözü vücudu yeni iyileşiyor. Ben EMES hastalığı yüzünden zaten tedavi görüyorum. Bir yandan yeni şarkılar yapıyorum. Ama her şeyden önce sağlık durumu olmayanlara yardım, bol bol dualar almak, bu zamandan sonra...
 

serdar ortaç chloe haber açıklama magazin yeliz yeşilmen 2.sayfa isyan etti
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Doğukan Oltulu, Hayatımda Çok Önemli Yeri Olan Birine Şarkı Yazdım
Doğukan Oltulu, Hayatımda Çok Önemli Yeri Olan Birine Şarkı Yazdım
İsmail Yk 'Asıl Bomba Yeni Albümde'..!
İsmail Yk 'Asıl Bomba Yeni Albümde'..!