Haliç'de Muhteşem İkili, Fettah Can İle Merve Özbey Konseri

Merve Özbey ve Fettah Can önceki akşam Poll Production organizasyonu ve Halkbank sponsorluğunda gerçekleşen 'Halkın Yıldızları' konserleri kapsamında Haliç Kongre Merkezi'nde sevenleriyle buluştu.

Haliç'de Muhteşem İkili, Fettah Can İle Merve Özbey Konseri
Haliç'de Muhteşem İkili, Fettah Can İle Merve Özbey Konseri Magazincir

Sahneye ilk önce ‘Sen En Çok Aşksın’ şarkısıyla Fettah Can çıktı. Dünden bugüne tüm hit olmuş şarkılarını seslendiren Fettah Can, dinleyicilere romantik bir gece yaşattı.

‘HALKIN YILDIZLARI HALK İLE BULUŞTU!’

Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Fettah Can ‘Sömestrde böyle bir böyle bir organizasyon yapıp, bu kadar sanatçıyı bir araya getirmek çok kolay değil ama sağ olsunlar halkı ‘Halkın Yıldızları’ ile buluşturmak için çok başarılı bir organizasyon yaptılar. O yüzden çok güzel bir gece olacağına inanıyorum’ şeklinde konuştu.

Konserin ikinci yarısında sahneye çıkan Merve Özbey ise sevilen şarkıları ve güçlü sesiyle kulakların pasını silerken, Farnaz Salmani imzalı kıyafeti ile de göz kamaştırdı. 

8 kişilik dans ekibi ile beraber özel bir koreografi ve ışık gösterileri içinde şarkılarını seslendiren Özbey, Barış Manço, Sezen Aksu ve Neşet Ertaş gibi Türk Müziğinin efsane isimlerine de selam çaktı. 

HALİÇ’TE BİNLERCE ATEŞ BÖCEĞİ

Konser salonunu dolduran 3 bin kişinin slow şarkılarda telefonlarının ışıklarını yakarak sanatçıya eşlik etmesiyle, Haliç Kongre Merkezinde muhteşem görüntüler ortaya çıktı.

fettah can merve özbey haber magazin konser müzik son dakika gündem haliç hkm haliç kongre merkezi halkın yıldızları
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Doğukan Oltulu, Hayatımda Çok Önemli Yeri Olan Birine Şarkı Yazdım
Doğukan Oltulu, Hayatımda Çok Önemli Yeri Olan Birine Şarkı Yazdım
İsmail Yk 'Asıl Bomba Yeni Albümde'..!
İsmail Yk 'Asıl Bomba Yeni Albümde'..!