Melis Buse Betkayan, 3 Gün Komada Kaldım

Kısmetse Olur programı ile tanınan Melis Buse Betkayan bir Youtube kanalına konuk oldu... Program da birbirinden farklı açıklamalarda bulundu...

Melis Buse Betkayan, 3 Gün Komada Kaldım
Melis Buse Betkayan, 3 Gün Komada Kaldım Magazincir

Kısmetse Olur programı ile tanıdığımız Melis Buse Betkayan, bir Youtube kanalına Gıybet mi? programına konuk oldu. Program da birbirinden farklı itiraflarda bulunan Melis Buse Betkayan, sunucunun "Hazal Atabek ile bir sorun var mı şu anda" sorusu üzerine,

"Bunu bana çok soruyorlar, bana 10 mesaj geliyorsa 9'u Hazal abla ile küsmüsünüz oluyor.Ben Hazal ile küs değilim, kızgın da değilim, sadece kırgınım." yanıtını verdi.

İntihar Ettim, 3 Gün Komada Yattım

"Temmuz ayında ben intihar ettim ve 3 gün yoğun bakımda yattım. Gerçekten ölüyordum, böbreklerim iflas ediyormuş, kalbim duruyormuş..."

65 Tane Antidepresan İçtim

"Ben hatırlamıyorum, 3 gün uyutuldum. Sadece anlatılanlardan biliyorum. Hazal gelmediği için ben ona çok kırıldım. Sonrasında gelmiş, 2.gün ya da 3.gün gelmiş. Ben o gün ölebilirdim orada. Arkadaşım Hazal'a 'Gel Hazal, Melis ölmek üzere' dediğinde Hazal 'Yarın gelirim, şimdi gelmeme gerek var mı?' gibi cevaplar vermiş. Bunu Hazal'a da söyledim, ona çok kırıldım ve Temmuz ayından beri hiç görüşmedik..."

 

 

melis buse betkayan intihar etti 3 gün komada kaldı haber magazin youtube kanal açıklama gıybet mi
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Doğukan Oltulu, Hayatımda Çok Önemli Yeri Olan Birine Şarkı Yazdım
Doğukan Oltulu, Hayatımda Çok Önemli Yeri Olan Birine Şarkı Yazdım
İsmail Yk 'Asıl Bomba Yeni Albümde'..!
İsmail Yk 'Asıl Bomba Yeni Albümde'..!